mens jeg sitter her og skurer nettet for å kile alle våre poselskende fancy jeg ikke kan hjelpe deg, men det flertallet av sommeren gikk? Denne vesken tilbud vil dekke den siste helgen i juli, så vel som august er at tankene mine har begynt å trekke mot høstmote. Jeg forstår at det ser ut til at typen nøtter tenker på at vi har minst en måned, så vel som et halvt for å utnytte våre garderober om sommeren, men når vi nær August mainstream media har gjort den truende høsten umulig å ignorere. Fra tilbake til institusjonsannonser til tilbakekomst av frakkavdelingen i Bloomingdales (min foretrukne kalde værforholdsdestinasjon!) Det er omtrent den gangen jeg begynner å drømme om nye høstgods. Mens jeg liker sommeren så vel som moroa det gir, liker jeg å kle meg til høst, så vel som for å være helt oppriktig, jeg liker ikke å svette enda mer! Den lyse siden er at slutten av sommeren indikerer noen alvorlig store poseavtaler, stjeler så varme at de er nesten umulige å gi opp. Inspiser ut våre fantastiske oppdager nedenfor, så vel som la oss forstå hva du synes!

Chloé Faye -ryggsekk (var $ 1.490, nå $ 1.043)

Langt Monet Tiny Bag (var $ 715, nå $ 429)

Thome Brown Lucido trekkspillveske (var $ 2.490, nå $ 1.992)

MCM Klara Hobo (var $ 665, nå $ 465)

Carolina Santo Domingo Amphora Tiny Justerbar Crossbody Bag (var $ 765, nå $ 230)

Givenchy Whip Little Bag (var $ 2.190, nå $ 1.533)

Ferragamo Gancini klaffpose (var $ 1.821, nå $ 1.093)

Bottega Veneta Intrecciato Nappa Nodini Bag (var $ 1.650, nå $ 990)

Valentino Rockstud Spike Crossbody Bag (var $ 3.595, nå $ 2.175)

Mark Cross Wicker Box Bag (var $ 2.987, nå $ 1.494)

JW Anderson Latch Bag (var $ 1.570, nå $ 628)

Chloé Drew Bijou Hold (var $ 1.150, nå $ 805)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *