Hvis du er en filmbuff, er du mest sannsynlig bevisst på at Sundance -filmfeiringen tar plassering mens vi snakker. Hvis du ikke er en filmbuff, er du mest sannsynlig vagt bevisst på Sundance, siden det er den ene uken i året når alle dine foretrukne kjendiser tilfeldig blir fotografert ved hjelp av Parkas i tillegg til å stå ved siden av Scenic, Snowy Mountain Vistas. Imidlertid blir ikke alle sugd inn i Sundance Vortex, selvfølgelig; Noen kjendiser liker aldri å aldri bli sett ved hjelp av en parka, så vel som slik at de dermed er begrenset til LA så vel som NYC.

Amy Willerton
Prada Saffiano Cuir Double Bag
$ 2.890 ved hjelp av Bergdorf Goodman
Her er den britiske modellen, og etter noen rapporter, skuespiller Amy Willerton, og toting Prada -vesken hennes rundt Park City. Hun er tydeligvis bare i byen for å ta inn severdighetene, i tillegg til at det ikke har noen eierandel i noe som debuterer på feiringen denne uken, så langt vi kan fortelle.

Chiara Ferragni
Christian Dior Woman Dior Tiny Bag
Over på kontinentet brakte motebloggforfatter så vel som skodesigner Chiara Ferragni en tungt pyntet kvinne Dior til Dior Spring 2015 Couture Show i Paris. Jeg vil ringe denne vesken rock-pyntet, men den er virkelig mye mer geodespekket, er det ikke?

Kandi Burruss
Valentino Rockstud Dome Satchel
Handle Valentino ved hjelp av Neiman Marcus
Apropos RockStuds, her er ekte husmødre av Atlanta Kandi Burruss, og drar inn i en taping av Nyt det som skjer på nettet i NYC med en helt rockstudded Valentino -satchel.

Kyra Sedgwick
Proenza Schouler Carrier Bag
$ 1.625 ved hjelp av Net-A-Porter
Her er den alltid herlige Kyra Sedgwick, som kommer til Salt Lake City City Flight Terminal på metoden hennes til Sundance -festlighetene. Hun har en elegant svart proenza Schouler-bud, som virker mye av Kyra Sedgwick-passende.

Lady Gaga
Hermès Vintage Kelly Bag
Bildetjenesten vår sier at dette er Woman Gaga, på vei inn i en yogaklasse i NYC … Jeg antar at vi kan anta at det er en personlig klasse. Eller er hennes ladyship til “Ohm” med massene? I alle slags tilfeller har hun med seg en vintage Hermès Kelly som vi har sett henne med flere ganger før. Det er litt slått, men det er en pose som er spesielt verdsatt av Gaga, av grunner som vi trenger å anta er dypt personlige.

Nicole Kidman
Céline bagasjetot
Her er Nicole Kidman, på samme måte som henger på Sundance, bringer den nøyaktige nøyaktig samme Céline -vesken som vi så henne bringe enkle dager siden, noe som er dypt, dypt sjokkerende. (Jeg spøker bare halvparten.

Octavia Spencer
Coach Bleecker Tradition Weekend Tote
Handle ved hjelp av trener
Her er Octavia Spencer, som drar ut på LAX (men tydeligvis ikke bestemt til å dukke opp i Salt Lake City) med en stor, blå instruktør, så vel som noe annet som alle er sikker på å kjenne igjen – en resirkulerbar dagligvarebæring fra Trader Joe’s. Tres TJ’s Chic.

Vanessa Paradis
Chanel Coco Cocoon Weekender Bag
Jeg blir litt ekstatisk når jeg ser en av en av disse gamle Chanel Cocoon -seriens vesker, siden de er så bisarre og så sjelden sett i naturen i dag. Dette blir håndtert av Vanessa Paradis, som mest sannsynlig er på vei til Paris Couture ved hjelp av LAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *