Ja, dere kjenner alle kjærligheten jeg har til clutches. Helt ærlig kan jeg ikke ha nok koblinger i samlingen min. De ser alle ut til å tjene et så fantastisk formål. Mens jeg elsker clutchene mine, med de varme vår- og sommermånedene på oss, begynte jeg å lure på: gjør de fleste bort de mørke fargede koblingene og velger fargerike – eller – er de mørkere clutchene som brukes hele året, uansett hva?

Noe å gruble på, ikke sant?

Uansett hvilken side av håndveske gjerdet du er på her, er det ingen som benekter hvor nydelig denne fargerike Yves Saint Laurent y clutch er. Og hvis jeg hadde flere koblinger farget som dette, er det en god sjanse for at jeg hadde lagt de mørkere fargede koblingene mine bort til høsten og vinteren.

Jeg kommer ikke engang til å slå rundt busken her. Jeg elsker omtrent alt om denne clutchen. Fargen, formen, stilen, allsidigheten, alt fungerer! Personlig er jeg tilhenger av orkidefargen (bildet her) ål-embossed skinn, men hvis det ikke er noe for deg, er det et oransje eller røykfarget alternativ. Klafflukkingen har en sløyfe og sett inn detaljering som er veldig lik Yves Saint Laurent detaljering vi har sett før. Men egentlig er det fargen som lokket meg inn. Den er lys, men ikke anmassende, og jeg kan bare tenke på hvor mange antrekk jeg ville bruke denne clutchen med. Utover fargen er selve koblingen ikke pretensiøs, så du kan koble den med noe fancy eller noe tilfeldig, og det vil fortsatt fungere. Kjøp gjennom Bergdorf Goodman for 575 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *