Vi laget det med en uke til, Roundup -lesere! Vi forstår at noen av dere virkelig blir hamret av vintervær, så vel som vi håper du kan ikke huske at dine lidelser samt kommer sammen med oss ​​på vår vanlige løp med PurseForum. Christian Louboutin fanget øynene våre denne uken, sammen med noen nye kjøp i Proenza Schouler. Du forstår at det er gode tilbud mer i vente, så bli komfortabel i tillegg til å bli med oss.

Dagens juletre kommer direkte til deg fra Chanel. Cyndee har delt treet sitt, pluss mange flere pyntekonsepter som vil få alle typer Chanel Lover’s Heart til å synge. For flere juletrær, reduseres med TPF juletrådtråd i huset så vel som hage.

En annen varm samtale i Chanel denne uken skjer i vintersalgstråden, så vel som denne samtalen inkluderer gode tilbud av bilder av godsakene som medlemmene våre har snappet opp.

Også i Chanel utsatte StyledByer en nydelig ny veske denne uken, så vel som vi absolutt elsker posene vi ser i “Easy Caviar.” For mer om dette fantastiske skinnet som virkelig lever like mye som navnet, gå til denne tråden for mange bilder og diskusjon.

Det er mange flere avsløringer i Chanel denne uken, inkludert denne Jumbo -dobbeltklaffen fra Tsuarsawan, Minionloves doble eksponering av hennes tidlige jul gir samt rubysiopers01s spesielle avsløring, som inkluderer noen fantastiske snaps som reisende absolutt vil sette pris på.

I mote smykkeskrin fortsetter våre jadeentusiaster å sende mot, den omreisende jade bangle rundt om i verden på hennes eventyr. Denne uken landet Guts i Hawai’i, der Junkenpo viste henne byen i fin stil. Andre steder viste det stilige frem en fin eksponering med et juletema – sørg for å inspisere sin nye Cartier som Bangle, med diamanter!

Roundup -gjengangere forstår at vi liker å komme inn i lagdelingen, så vel som stablingstråd, så vel som du burde også – det er en stabel for hvert budsjett. Denne uken trekker vi ut alle stoppene med vårt utvalg: Bling Addict levde definitivt like mye som navnet hennes med hennes bunke; Vi måtte dele denne eyepopping -kombinasjonen, som inkluderer Van Cleef samt Arpels, Chanel, Cartier samt Rolex!

Liker du et godt kjøp? Hvis du gjør det (og hvem ikke?), Vil du absolutt like denne swoonworthy pochhette fra Klynneann, hvis første Proenza Schouler er en stunner med en kostnadskode for denne verdenen! Samtalen rundt PS Spring 2015 -fargene sparket bare av gårde, i tillegg til at du ikke vil gå glipp av den. Proenza Schoulers fantastiske rike farger skuffer aldri.

Hvis du er på søket etter din aller første PS -veske, vil du inspisere Intel -tråden vår, i tillegg til anbefalingsbiblioteket vårt, hvor du kan oppdage mye assistanse når det er på tide å gjøre ditt valg.

Hvis du liker at du utsetter deg med en smule nostalgi i tillegg til å se tilbake på en blockbuster -film, vil du like hva _danielle_ har i vente for deg denne uken i Christian Louboutin. Denne filmisk rike eksponering inkluderer ikke en, ikke to, men tre par utrolige sko, i tillegg til at vi var vanskelige presset til å velge bare en til fotografering her. Hvordan gjorde vi det? Det er mange sko å svinge over i Tinaxs samlingstråd, så vel som du vil sette deg ned for denne.

Vi kunne ikke forlate Louboutin uten å inspisere inn i den nye kjøpstråden, så vel som ærlig, det er så mange fantastiske sko der vi trengte å huske på å puste. For3V3RZ delte noen ekstremt ganske pumper, så vel som det var bare toppen av isfjellet. Reduser for å se hva annet medlemmene våre har lagt til sine allerede utrolige samlinger – du vil ikke være lei deg.

Vi husket ikke at de av dere som slogger rundt i ekte vær, så her er et nydelig par støvler fra Tod’s, gitt deg av Pattyui, som vi tror gjorde et fint valg. Frenziedhandbag scoret også en ny lommebok i en av våre foretrukne farger. Tod’s er en fredelig bit underforum, men det er definitivt et sted å oppdage fantastiske lærvarer.

Og snakker om nydelige lærvarer, se hva SmudlyBear delte i Dior denne uken. Reduser med denne tråden for å se overraskelsen denne bit -perlen har inni i tillegg til å prøve Dior Action -tråden for mer Dior i naturen.

Det er på tide å pakke sammen denne runden, og hvilken mye bedre metode å gjøre det enn med en velsmakende dessert fra jeg spiste denne tråden på kjøkkenet! Vi droppet inn på et innfall, så vel som vi er takknemlige for at vi gjorde det.

Hold deg risikofri så vel som varme, kjære venner. Vi forstår at dette er en hektisk så vel som ofte stressende tid på året, så vel som vi setter så stor pris på at du valgte å tilbringe litt av dagen din med oss ​​her, så vel som på purseforum. Ha en fantastisk uke i tillegg til å se deg her neste uke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *