Vår Janey clutcher i eksotiske croc skinn.

La oss snakke dyreprint, baby! Vi er så glade for å se disse morsomme utskrifter gjøre sine runder igjen på moten. Du vet hva de si-hver trend alltid kommer tilbake.

Hvis du allerede eier en av våre eksotiske lær poser, er du i forkant av spillet. Har du ikke en eksotisk bag? Ingen bekymringer, kan du style noen av våre poser med en trykt antrekk. Det er på tide å bust ut gepard, leopard, slange, krokodille og sebra! La oss hjelpe deg å ta stilen din til neste nivå hard.

Så, hvordan style du et dyr print uten å føle litt for på den ville siden? Vi har noen veldig bra tips og triks … og noen morsomme nye trykt ferie poser på vei, også!

I 2019 er vi på seg dyr ut som om det var vår favoritt nøytral. i stedet for en grunnleggende svart skjørt, gå for en gepard print! Vi elsker å mikse og matche ulike utskrifter.

1. Øk stift 9-5 antrekk ved sammenkobling et dyr-print skjørt med en farge-blokkert genser eller en klassisk jakke. Eller bare ta et par av trykte sko eller veske! Alt for å gi deg den ekstra “pop”.

2. Ikke vær redd for å mikse og matche – den mest “nå” måte å slitasje mønster er å lag opp og kampen. Ja, vi sa det, kampen!

3. Uansett hva du bruker, virker det fra topp til tå. tillit er alltid det beste tilbehøret … vel, kanskje ikke den beste. Din Brynn pose er trolig bedre.

4. Vi elsker utseendet på blandede teksturer. For eksempel, sammenkobling glatt skinn av en “moto” jakke med en mer hevet croc handbag som vår Janey.

5. Finn din stil inspo- i en alder av internett, er det alltid en måte å finne styling pekepinner! Her er noen av våre favoritter:

Her er Elizabeth von der Goltz- tenke på dette paret med den svarte krokodillen Janey avbildet ovenfor! Så elegant og helt 2019.

Full avsløring: vi helt photoshopped vår Merlot Jenne crossbody på denne fantastiske slangeskinn kjole! men kom igjen, hvor søt ser det ut?

Her er et eksempel på å blande utskrifter. Dette antrekket ville være veldig bra med vår River stein Nikki!

Her blandet vi vår Heather clutch med denne “skrivebord å drikke” look! Legg merke til hvordan vi blandet to forskjellige slange utskrifter på sko og veske?

Uansett hvor dyret print trenden tar deg, ønsker vi å se! kategorisere oss i bildene dine på instagram (@brynncapellahandbags) med Brynn bag vi elsker å funksjonen våre kunder!

Trommevirvell please … Her er en sniktitt på ferie 2019 Collection- Kommer snart!

Vi er glade for å introdusere nye eksotiske lær i vår samling-Lizard, Boa, ål, og Glitter! Vi er også å få inn litt moro Hår på skjul i både Cheetah og Black and White! Vi er så glade for å gi deg flere dyr utskriftsalternativer for å spille med i garderoben. Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev og følge våre socials å være den første til å vite når de lanserer!

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Er dyreprint Fortsatt i stil? 4. mars 2021In “nye designere”
Hvordan å bære CheetahFebruary 6, 2020In “Shopping”
Det er mer nøytralt enn en svart bag!?! 15. januar, 2022in “lærfarger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *