i sin kjerne, Gucci forblir en av de mest lagrede motehjemene hele tiden. Men med nyskapende direktør Alessandro Michele ved roret blir tidligere koder kontinuerlig reinvented med en moderne linse.

Innenfor samlingen av Gucci Aria utvikler den tradisjonelle Gucci Ophidia-linjen ved å parre det umiddelbart gjenkjennelige GG Ultimate Canvas med en hvit skinnkledning, så vel som en blå så vel som rød nett på et utvalg av silhuetter, inkludert den tradisjonelle bæreveske, kamerapose , skulderpose, så vel som mer. Det endelige resultatet gir et nytt håndtak mange av husets definerende elementer, inkludert Double G-emblemet i gull.

Gucci Ophidia Little Shoulder Bag, Gucci Geometrisk Intarsia Faux Fur Coat

Gucci Ophidia Camera Bag, Women’s GG Slingback Pump

Posene av Gucci Ophidia

En av de mest brukte posene i min personlige samling er en variasjon av Gucci Ophidia medium bære med webdetaljer, så vel som denne nye overføringen med en hvit skinn trim kan raskt endte med å være en av dine mest brukte poser også. Med de riktige dimensjonene (15 “W x 11” H x 5,5 “D) for å bringe dine daglige produkter mens du holder lys, så vel som enkle å kaste over skulderen din (dobbeltlærhåndtak med en 10” nedgang, så vel som 21 “i lengde ), Denne posen handler om praktisk. Jeg har oppdaget at læret er ekstremt holdbart, så vel som enkelt å rengjøre, så vel som selvfølgelig, GG Ultimate Canvas er lett så vel som langvarig. Det er en mikrofiberfôr, en interiørlomme, så vel som du kan sikre bære med en magnetisk snap-lukning.

Gucci Ophidia Medium Bær med webdetaljer, Gucci Geometrisk Intarsia Faux Fur Coat, Women’s GG Slingback Pump

For en mer kompakt veske som fortsatt holder dine nødvendigheter, er det Gucci Ophidia Little Shoulder Bag eller Gucci Ophidia Camera Bag. Skulderposen har avrundede linjer på toppen av posen, mens kamerapagen gir en mer unik rektangulær form. Begge inneholder nøyaktig samme stilelementer, fra arkiv-inspirerte detaljer som den blå, så vel som rød versjon av nettet til Double G glidelåsen, samt GG Ultimate Canvas. Mens skulderposen tilbyr en justerbar stropp, har kameraposen en lang stropp som også gir god plass til å bære posen over skulderen eller som en crossbody. Dimensjoner er ganske liknende, med skulderposen er 9,5 “W x 7,5” H x 3 “D, så vel som at kamerapagen er 9,3” W x 5.5 “H x 2.8” d.

Gucci Ophidia Medium Bær med webdetaljer, Gucci Ophidia Little Shoulder Bag, Gucci Ophidia Camera Bag

Mens GG Ultimate Canvas er en av de mest gjenkjennelige utskriftene, legger den til å parre mot skarp hvitt (men ikke sterk hvitt) lær en forhøyet berøring, en som gir muligheten til å kutte opp eller kjole ned på antrekken du parrer disse posene med. Du kan velge denne saftige kappen, så vel som et par elegante hæler eller gå med det sportslige utseendet på denne kjolen (legg til selen hvis du virkelig vil ha den uforutsette berøringen).

Oppdag Gucci White Ophidia

Gucci geometrisk intarsia faux pelsjakke

Gucci Ophidia Little Shoulder Bag

Gucci Ophidia medium bære med web

Gucci Women’s GG Slingback Pump

Gucci Ophidia Little Shoulder Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *