Jeg fikk min aller første premium designerveske da jeg gikk på ungdomsskolen. Det var noe jeg ønsket for, pined for, drømte om i tillegg til å jobbe vanskelig for. Så snart jeg skaffet meg den små lille sadelposen, var alle spill av. Jeg ble hekta på poser for livet. På det tidspunktet vendte jeg fortsatt bruken av min elskede Dior med noen få av de andre posene mine som inkluderte en instruktørpose, så vel som mange nylon lesportsac -vesker – som husker? Så i høye institusjoner endte Rebecca Minkoff opp med å bli fremtredende, så vel som jeg skaffet meg et par av posene hennes, som jeg jobbet i rotasjonen min. Etter hvert fikk jeg en annen premium designerveske, en LV -rask, så vel som samlingen min tok av derfra.

Jeg oppdaget at de mye mer avanserte posene jeg skaffet meg, jo mindre rente jeg betalte til mine moderne poser, selv om mange av dem var fantastiske vesker som jeg så vel som andre oppdaget ekstremt ettertraktet den gangen. Jeg antar at high-end å ha luksus-pun ment-tilknyttet i begynnelsen av tjueårene, så vel som selv om samlingen min var mye mindre den gang, snudde jeg bare med de få premium designerposene jeg hadde, så vel som kastet de andre til side. De siste 4-5 årene har kravet mitt om å bringe spesifikke vesker bare brukt av, i tillegg til at jeg har gledet meg med å diversifisere samlingen min litt mer. Jeg har lagt til en rekke moderne vesker i samlingen min (full avsløring: noen var begavet så vel som noen ble kjøpt), i tillegg til at jeg ikke lenger favoriserer premium designervesker over hva annet.

For øyeblikket er jeg online i en liten NYC -leilighet, så vel som posene mine oppbevares i hver eneste krog, så vel som Cranny på soverommet mitt. Noen er under sengen min i en boks, andre er på toppen av garderoben min i en plastkasse, så vel som de jeg når mange ofte er i hyllene som er utviklet i skapet mitt. Med mye av samlingen min holdt så vel som i synet, husker jeg ikke nøyaktig hvor mye jeg ofte har, så vel som en nylig garderobeopprydding minnet meg nøyaktig hvor takknemlig jeg er for å ha alle posene som jeg gjør . Nå er mye mer enn noen gang, som så mange, kjøper min egen garderobe i tillegg til å gjenoppdage mange av posene mine.

Jeg trodde det ville være morsomt å gå over noen av våre lavere forståelige så vel som rimeligere poser med tanke på at vi så ofte ignorerer dem, både her på Purseblog så vel som i våre daglige liv. Noen få av mine foretrukne moderne vesker er fra Mansur Gavriel, Senreve, Bit Liffner samt Manu Atelier, men den ikke-premium designervesken jeg bruker mye av er min Nunoo Gina Tiny container-veske. Denne biten Nunoo -kvinnen ble begavet til meg i fjor høst, så vel som så snart den viste seg overførte jeg tingene mine inn i vesken. Jeg har ikke så mye så godt som raskt kunne legge min lille YSL -kortlommebok, kosmetikk -saken min, hemmeligheter så vel som iPhone inni så vel som av jeg gikk. Jeg fikk mitt aller første kompliment på vesken som ekstremt nøyaktig samme dag da jeg gikk inn i reformasjon, som er en liten butikk, i nabolaget mitt. Det var som jeg først først hadde med meg så godt som jeg har brukt det like mye, om ikke mer, enn noen få av designerposene mine i løpet av de 7 månedene med tanke på at jeg fikk det. Den spesifikke vesken min er ikke lenger tilgjengelig, men du kan inspisere mye mer ved hjelp av merkets nettsted eller se velg stiler ved hjelp av shopbop.

Hvilken ikke-premium designerveske liker du mest?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *