Nå er dette en metallisk skulderveske jeg kan begynne å besette. Jeg forstår at jeg uttalte litt mens jeg tilbake at jeg har en tendens til å like metallisk på mindre poser enn på større, men fra tid til annen har jeg ingen problemer å bryte mine personlige regler. Michael Kors er en som fortsetter å begeistre meg (både på så vel som utenfor Jobs Runway). Jeg liker posene så vel som plagg han legger ut. Faktisk ser jeg etter stilene hans omtrent like mye som jeg ser etter Marc Jacobs – så vel som det sier mye.

Michael Michael Kors Newbury Metallic Shoulder Hobo er en pose jeg vil ha med i løpet av høstmånedene. Så mye som jeg elsker rike høsttoner, vil en metallpose som denne uten spørsmål få antrekket til å pop. Den vevde geometriske stilen minner meg om litt om Bottega Veneta Intrecciato -design, men la oss være ærlige, ingen gjør vevd skinn som BV. Så mens noen få av dere kan si at MK har dratt av BV, er jeg villig til å se det over.

Overraskende nok er jeg helt i som med gullet på gull; Det er bare så skinnende. Det over hele utseendet er stilig så vel som et som kan trekkes av uansett hvor du bor. Personlig føler jeg at det er noen høstposer som bare fungerer mye bedre i kjøligere klima siden de bare går så bra sammen med omgivelsene. Den nøyaktig samme vesken ser kanskje ikke like bra inn i et varmere klima. Imidlertid vil denne hoboen, den se fantastisk ut uansett hvor du bor. Den enkle skulderstroppen, topp magnetisk snap -lukking, så vel som en rekke lommevalg er alle elementer som fortsetter å få meg til å ønske å slynge posen over skulderen. For en hit! Kjøp med Bloomie for 498 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *