kjendispungvalg kan være forutsigbare til tider, så vel som sannelig er det ekstremt få overraskelser her. Den største overraskelsen er at Rhony -stjernen Kelly Bensimon komponerte en bok, uansett grunn. (Utvide hennes personlige merke, mye sannsynlig.) Imidlertid Reese Witherspoon så vel som vokal-underlig popstjerne The Weeknd begge håndtert for å intrige oss med valgene deres denne uken, pluss at det er en hemmelig pose i spillet som vi kan bruke din assistanse å identifisere . Så du har insentiver til å vade med alle disse Hermès -vesker.

Catherine Zeta-Jones
Hermès Birkin
Louis Vuitton koffert
Catherine Zeta-Jones ble nylig identifisert ved slapp ferge av sine personlige eierskap rundt i en hvit Hermès Birkin samt en logo’d Louis Vuitton-koffert. Alt dette virker ganske tradisjonelt Catherine Zeta-Jones. Catherine, hvis du leser dette, krever filmens bilder deg. Kan du komme tilbake.

Dianna Agron
Gucci Marmont Tiny Chain bærepose
$ 1.400 ved hjelp av Gucci
Paps løp inn i skuespillerinnen Dianna Agron mens hun valgte noen libations med BF i Kina -byen. Hun har en Gucci Marmont, som ser ut til å ha tatt en hit nylig. Imidlertid, bedømt etter metoden Dianna griper den spriten i tillegg til å ta tak i den fyren, tror jeg ikke at hun bryr seg. Jeg tror ikke hun bryr seg en bit.

EJ Johnson
Hermès Kelly Bag
Her er EJ Johnson, gjør sin normale ting på den store personen med en Hermès Kelly -veske. Blir du ikke alle ut av å gå til den store personen hver natt? Hvor går kjendiser når de vil glede seg over seg selv ut av det offentlige øyet? Montana? Jeg tipper at det er spesifikasjonen av Montana.

Kelly Bensimon
Nancy Gonzalez Crocodile Clutch
Handle Nancy Gonzalez ved hjelp av Neiman Marcus
Kelly Bensimon brakte denne solbrune Croc Nancy Gonzalez -holdet til en nylig bok som signerer på Rizzoli Bookstore i NYC. Du kan oppdage HEW ny selvhjelpsguide Jeg kan gjøre deg varm! Supermodelldiettplanen for bokhyller nå. (Den tittelen er ikke frustrerende i det hele tatt, Kelly! Godt gjort.)

Khloé Kardashian
Hermès Birkin
Khloé Kardashian ble identifisert og forlot Casa Vega i Studio City med en av hennes masse Birkins. Hvorfor prøver Kardashians så vel som Jenners å gjøre lysgrøftfrakker til en sommertrend? Vær så snill, vær så snill å få det til å stoppe.

Reese Witherspoon
Bally Satchel
Handle Bally ved hjelp av farfetch.com
Her er Reese Witherspoon, og etterlater kontoret sitt i LA med en knallgul ransel fra Bally. Jeg forstår ikke om hun noen gang har sett mye mer ut som en voksen versjon av Tracy Flick fra “valg” enn hun gjør her.

Helgen
Goyard Serviett Chypre koffert
Vi har Double Guy Bag -action denne uken. Her er The Weeknd, og etterlater flyterminalen med en koffert. Goyard ser ut til å ha en spesiell sjarm for fyr som potensielt allerede har slitt seg ut av Louis Vuitton -vesker.

Tracee Ellis Ross
Endelig har vi svartaktig så vel som kjærester stjernen Tracee Ellis Ross, så vel som i NYC med en multimønstret hemmelig veske. Vi antar at dette store grep er av en indie -designer, men de varme ideene dine blir verdsatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *