Fendi Patent Take On Bag

Jeg har tålmodig ventet på et design fra huset til Fendi for å wow meg. Jeg antyder den typen wow som er ubestridelig, følelsen du får når du ser en pose som du absolutt burde ha! Å ikke si at denne vesken er det, men den kan være, i en annen versjon. Mens Fendi-patentopptaket på posen har en stropp, er den elegante måten å bære den sans-stropp som en stor kobling. Den store vesken fra Fendi ble funnet på våren 2008 RTW rullebanen i forskjellige former, og min favoritt var multikolor nyanser og overdimensjonert søm (ligner på flerfargede lege -rammeposen). Jeg venter fortsatt på å se den vesken personlig og se hvor mye den vinner meg over (det kan være posen som gjør meg tilbake til Fendi). Så denne vesken, patentinntaket på posen, minner litt om hva jeg lengter etter. Den gode nyheten er at dette er enkelt å ha på seg, uansett gang. Det svarte patentskinnet vil overføre i årstider, og brettet over toppen er en god finish. Dette er OK, men jeg venter på fantastisk! Kjøp via nettet en portør for $ 1680.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *