Det kom på plutselig for høsten 2016, så vel som i høst var det tilbake med en hevn-ja, mine venner , Jeg snakker om fløyel. Hvorvidt dette mønsteret er så stort som det var i fjor, var høsten 2017 CLIMAX? -Remains å bli sett, men en ting jeg forstår sikkert er at designere fortsatt er tilgjengelige, inkludert fløyelsposer i høstlinjen. Tallrike frigjør fan Favoritter i denne nye fabrikken, men noen utvikler helt nye poseformer, samt å gi oss en godbit ved å produsere dem i fløyel også. I høst ga Valentino oss en godbit med sin nye Rockstud Bag: Valentino No Limit Bag. Som Rockstud-posene fra fortiden likte jeg denne posen omgående da jeg så det, så vel som da Valentino sendte oss valg for å skyte, ble jeg veldig fascinert av fløyelversjonen. Ikke overraskende likte jeg det i svart, så vel som da jeg så det personlig, trodde jeg at det var den ideelle fløyelsposen for høst.

Som Rockstud-posene fra fortiden så vel som nåtid, er denne vesken fengslende og elegant. Valentino gjør det så veldig bra, så vel som dette splitter nye tillegget til Rockstud-linjen er ikke annerledes. Studene er ikke så store, og de er heller ikke små, de er bare rett! Pinners som fôr posen fungerer så godt med sin rektangulære form mens du rammer det ganske svarte fløyelduken. Posen har en ta på stroppen, som er helt studded også, så vel som om det ikke er justerbart, kan det bli doblet.

No Limit-posen har en tradisjonell klaff med en skrue-lukking som også har fire rockstuds, med en i hvert hjørne. Denne strukturerte posen er relativt romslig inne, da den har to rom som er skilt av en lang glidelås. På samme måte er innsiden på baksiden av posen en lang spaltlomme, så vel som ute på baksiden er det en liten spaltlomme, som i det siste er min nye foretrukne posefunksjon! Jeg ønsker mye flere designere ville begynne å gjøre dette på sine poser. Generelle dimensjoner av Rockstud No Limit Bag er 5,9 “H x 8.3” W x 3.2 “D, som handler for $ 2,445 gjennom Bergdorf Goodman.

Hvis du søker etter en pose som har vært rundt blokken litt bit mer, enn å se nei enda mer enn Valentino Rockstud Spike Chain Bag. Vi har dekket denne posen i fortiden, så vel som det er en pose jeg likte da, så vel som fortsatt som nå i denne spektakulære Black Velvet-versjonen. Jeg har tenkt på å få denne vesken så mange ganger, både når det var helt nytt, så vel som de siste par årene siden. Noe om de overordnede studene virkelig fanger øynene mine, men jeg liker denne vesken enda mye mer i svart fløyel. Det er bare noe om comboet i Valentins sølvtonede studs, så vel som den myke, svarte fløyelet som jeg virkelig elsker, som går for begge posene vi skutt, så vel som om du er i tillegg til å legge til en fløyelspose i garderoben din til å legge til en fløyelspose , dette ville være metoden for å gjøre det. Rockstud Spike Chain Bag i Black Velvet Retails for $ 2,745 gjennom Farfetch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *