Den perfekte daglige vesken betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Mens noen sverger ved store totes med et tilsynelatende uendelig interiør, trenger andre en stropp i crossbody, men krav mindre plass internt for hverdagens bærer. Noen høst i midten, og velger en romslig ransel som har flere metoder for bære, men er ikke et uendelig svart hull som en bære.

Personlig oppdager jeg at den perfekte daglige vesken ikke er så bra, men er heller ikke nøyaktig super lite. Telefonsamtaler meg Goldilocks, men den perfekte daglige vesken min må være helt riktig. Den må ha en stropp i crossbody som jeg på nettet i et hovedstadsområde samt gå overalt. Det er ingenting som er verre enn å fikle med et topphåndtak, eller en fin bakkestropp mens du også sjonglerer dagligvarer i tillegg til å prøve å svare på ringetelefonen din. I tillegg er en topp glidelås et must for hyppige overbelastede områder som offentlig transport.

Som de fleste veskeentusiaster kan jeg selvfølgelig være en sucker for logoer, men jeg har på samme måte setter pris på vesker som er litt mer undervurderte. A.P.C. Demi Lune Bag passer til regningen.

Formen på Demi Lune er det aller første som gjør dette til et fantastisk alternativ for hverdagen – det har en ganske ren så vel som enkel form generelt. I tillegg er det ekstremt litt merkevarebygging bortsett fra A.P.C., som er stemplet i lite gullskriving. Kalveskinnskinnet er glatt, men holdbart, så vel som vesken som skisserer, gir litt av noe til det uanstrengte designet. Gulltonede nagler gir sidene av posen en jevn berøring. Den generelle høye kvaliteten på Demi Lune er utrolig imponerende forutsatt at kostnadspunktet.

Mens posen har en dobbel glidelås på toppen av posen, er den litt på den stive siden så vel som noe skrapete å komme inn så vel som ut av. Interiørstørrelsen er mer på den lille/mellomstore størrelsen for en crossbody samt har en spaltelomme. De generelle dimensjonene til Demi Lune er 6,69 ″ L x 9,44 ″ W x 3,14 ″ D samt den koster for $ 530. Selv om den nøyaktige versjonen vi fotograferte for evaluering blir tilbudt, kan du finne et komplett utvalg av A.P.C. Vesker via Shopbop inkludert en fantastisk rød mini -versjon av Demi Lune, som på samme måte oppstår å være i salg.

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *