Akkurat som i fjor er røde vesker tilbake for høsten 2018, og de er like røde varme som alltid. Som jeg sa nylig, har jeg alltid likt ideen om å eie en rød pose, og nå mer enn noen gang vurderer jeg at det neste store pose -kjøpet mitt er rødt. Jeg har spesielt øye med to Saint Laurent-vesker, og jeg gikk for å prøve dem begge på butikken, men etter å ha lest noen av kommentarene til det siste innlegget mitt begynte jeg å grave litt mer for å se hva annet var der ute. Jo mer jeg gravde, jo tydeligere ble det at rødt faktisk er tilbake og like stor som alltid for høsten 2018. Mens Bordeaux var betydelig blant designere oppstillinger de siste høstsesongene, begynner jeg å tro at Red overgår den denne sesongen . Nedenfor har jeg avrundet 15 av favorittvalgene mine, slik at du også kan hoppe ombord på det røde toget!

Valentino The Rockstud No Limit Bag

Kjøp nå

Wandler Hortensia mini øgle-effect skulderveske

Kjøp nå

Chloé Faye Day Bag

Kjøp nå

Gucci GG Supreme Hadlock Ryggsekk

Kjøp nå

Mulberry The Bayswater Croc-Effect Tote

Kjøp nå

Mark Cross Uptown strukturert skinnveske

Kjøp nå

Fendi Logo Shopper Tote

Kjøp nå

Louis Vuitton New Wave Chain Bag

Kjøp nå

Saint Laurent Kate Belt Bag

Kjøp nå

Salvatore Ferragamo Studio Bag

Kjøp nå

Balenciaga Red Ville XXS Bag

Kjøp nå

Yzefi Two Tone Asher Box Bag

Kjøp nå

Louis Vuitton Nano BB

Kjøp nå

Nico Giani Mini Bag

Kjøp nå

Prada Elektra pigget crossbody

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *