Vel alle sammen, jeg er til slutt tilbake! I går var en så latterlig lang dag med reiser. 20 timer mellom begynnelsen så vel som slutten av dagen har meg utmattet, så vel som jeg virkelig ikke var et syn å bli sett når jeg kom til Ft Lauderdale. Jeg trodde på meg selv om noen fra håndveskeblogg- eller håndveskeforum skjedde for å se meg i går kveld, ville jeg gjemme meg. Ikke siden jeg ikke liker dere alle, men dere forstår nøyaktig hvordan det går. I dag vil det være en smule treg, ettersom hjernen min virkelig er treg så vel som hjemmet mitt har mange arbeidere her. Imidlertid vil ting komme tilbake i bevegelse, med meg som publiserer mine typiske fire eller så tider om dagen, samt være på utkikk etter en ny gave neste dag eller to fra noen godbiter vlad så vel som jeg valgte i Venezia ! Å ja, så vel som mye flere bilder av turen min!

Glad for å være tilbake!

Og takk igjen til Nerdphanie, som holdt nede fortet mens vi var borte! Bemerkelsesverdig jobb! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *