Neon er en av de trendene som kan slå bekymring inn i hjertene til selv den mest kreative av bagelskere. Hva forventes vi å avslutte med Neon? Skal det bare få oss til å se ut som trend-tilbedere, eller er det en legitim morsom ting å ha rundt? Ikke bekymre deg, det er enklere å innlemme den i en garderobe enn du tror, ​​og jeg garanterer at det å ha på seg eller bære litt neon vil gi et smil i ansiktet ditt.

Hvis du vil holde ting på et veldig nøytralt nivå, kan du la meg foreslå Marc av Marc Jacobs Saddlery Cadet Bag. Taupe lulles tilskuere til en falsk følelse av sikkerhet og sikkerhet – å, hva en søt beige pose – men så snart du snur deg litt, får de en titt på den syregrønne rørledningen langs skinnkantene.

Det er ingenting jeg elsker mye mer enn en overraskelsesdetalj, og fordi jeg allerede har valgt at jeg kommer til å omfavne neontrenden, er denne lille vesken den beste fra begge verdener for meg. Jeg liker at kombinasjonen av en stødig nøytral og neongrønn er helt uventet; Sluttresultatet føles avansert og vittig i stedet for faddisk. Hvem ville ha gjettet at Neon kan være subtil? Kjøp gjennom Shopbop for $ 348.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *