på dette tidspunktet, jeg trodde ærlig at jeg hadde sett alt Mulberry Bayswater måtte vise meg. Ja, det er en fantastisk hverdagspose. Jeg vil aldri benekte det. Men jeg har sett det i så mye skinn, farger mønstre og andre materialer som jeg ikke forventet å bli sjokkert over det mer. Jeg tok feil.

Aldri tvil om evnen for et ressurssterk merke til å ha et mye mer triks opp ermet når du minst forventer det, og denne gangen er det trikset saftige myke kalveskinn i skyggen av blå som jeg tenker på himmelen ville være på Mest beste kveld i værhistorien. På en eller annen måte klarte Mulberry å krangle den fargen og legge den på en veske, og for det hilser jeg dem.

Det er bare så… pent. Og tekstur på dette læret er så mykt og seigt, som slags føles som en åpenbaring for meg. Vanligvis viker jeg unna poser som dette fordi læret har en tendens til å være stivere og mye mer strukturert (for ikke å nevne skinnende, ick), men med denne behandlingen ser det like mykt og berørbar ut som noe i skapet mitt. Med hell, berører jeg en snart. Gunmetal -maskinvaren tilfører det beste preget. Kom deg gjennom Luisa ved hjelp av Roma for $ 1572.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *