for to uker siden, vi så debuten til Prada Spring 2013 Purse Collection, der Muiccia Prada satte på et veskeutstillingsvindu med gode avtaler med eksentrisme. Du heter det, det ble omtalt på hennes vesker: pigger, pels, samt blomstertrykk bare for å nevne noen.

Så etter moteukehype så vel som med litt tid til å fordøye alle de kommende dristige, livlige så vel som ofte ukonvensjonelle design, er det ofte flott å se tilbake på klassikerne. En tradisjonell er en tradisjonell av en grunn; Det har en spesifikk sjarm, karisma så vel som en tidløs sjarm som alltid vil være påfallende. For meg slår ingenting en Prada tradisjonell som Prada Saffiano Lux bæreveske.

Hva er ikke tiltalende med denne Saffiano Leather Tote? For å være ærlig, ser jeg ikke noen form for feil. Den rektangulære strukturen så vel som dobbeltadministrasjon av toppadministrasjon (en av mine foretrukne funksjoner i alle typer vesker) gir posen som tidløs så vel som fleksibel kvalitet. Du har valget om å holde den i hånden, på armen eller din bære (med en valgfri bære stropp, som ikke er avbildet), så vel som hver av disse forskjellige metodene vil gi denne vesken et annet utseende. Den mørke miljøvennlige fargen er en av de uvanlige fargene som kan brukes fra sommeren med vinter, så vel som hva som helst i mellom. Den gyldne maskinvaren med den søte, berømte triangulære metalllogoen komplimenterer bare denne strålende fargen. Innsiden er like utsøkt, med inne i lommer, logofor, en glidelåsdelere, samt en magnetisk knappavslutning.

Denne Safiano -bære må tenkes på når du ønsker å utvikle veskesamlingen din. Det er mye mer enn en investering, som jeg vil innrømme, men denne Prada -tradisjonelle skuffer ikke. Få din med Neiman Marcus for $ 1995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *