Selv etter noen år som jobbet i moteindustrien i noen ting, er det et par gammeldags farge så vel som strukturretningslinjer som er så inngrodd i bevisstheten min at jeg har en virkelig utfordrende tid å bryte dem, selv om jeg forstår at de er dumme. Jeg har aldri på meg hvitt når det er kjølig ute, jeg kan ikke forstå hvorfor noen vil kjøpe et par semsket skinn til våren så godt som jeg ikke kan, kan ikke fathom ta med en satengpose før kveld. (Eller en satengpose som ikke er en clutch, for den saks skyld.) Burberry prorsum silkesaten så vel som skinnbærer er i fjerne tvist og holder den siste regelen, og det er det som ber meg om å gjøre bekymringen til dere: kan dere Tenk deg en flott dagpose i denne typen tekstiler?

Satin (som vi kommer til å gå foran oss som konflikt med Sateen, for funksjonene til dette innlegget) har sine ubestridelige sjarm. Den lyser som den er tent innenfra, noe som gir enda mye mer liv til rike farger som denne vakre koboltblå; Det er en prestasjon som jeg aldri har sett oppnådd med skinn. Til tross for å være et vevd materiale, har Satin elegante konnotasjoner som andre vev bare ikke har. Selv noen få av materialets ulemper, som dens tilbøyelighet til rynking, kan unngås av en flott poseutforming. Selv om jeg ikke er så mye av et personlig produkt av sluttproduktet over, drar det fordel av mye av materialets fineste attributter.

Likevel kan jeg likevel ikke riste oppfatningen om at Satin er en materiell finest igjen for små poser som kommer ut etter middagstimer. Gi oss tankene dine etter hoppet. Hvis denne Burberry-vesken skriker navnet ditt, kan du hente den for $ 1.995 gjennom Net-A-Porter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *