Jeg har bestemt at Lady Gaga utfører makeovers på Hermes Birkins bare for oss. Hun vil ha veskenes elskere i verden for å få en økning ut av det hun gjør med posen hennes. Og hvordan kan du ikke? Hennes siste Hermes Birkin ble tatt over av det som så ut som en sharpie markør med en melding til hennes japanske fans.

Denne bjørken har blitt tatt over med studs, og ikke bare noen studs, tilsynelatende skarpe studs. Den slags studs som kan peke deg og få en “Ouch” -reaksjon fra munnen din. Og når du inspiserer posen tett, er de ikke helt fra hverandre, og prøvde å være noe i mønster, men det er litt av en fri formdesign.

Det jeg lurer på, hvis Lady Gaga sitter i sitt romslige førsteklasses sete som hun flyr fra sted til beliggenhet med limpistol og en pose med studs som jobber med hennes håndveske-kunstprosjekt. Du vet, med noen andre jeg ville bli sjokkert, men dette er Lady Gaga. Hva annet kan du forvente? Hennes antrekk og hennes hele persona er der for sjokkverdien, så i det minste blir hun sant for seg selv og sørger for at hvert eneste element hun bærer, får den oppmerksomheten hun søker. Oh ja, hennes sko ser ut som hestets hover … Jeg sier bare.

Hva synes du om Lady Gaga tilpasse henne Hermes Birkins?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *