Oh, Alexander Wang. Hvordan jeg elsker deg, la meg telle måtene. OK, så jeg kommer ikke bokstavelig talt til å telle dem – ikke bare vil det ta for lang tid, men det ville være litt kjedelig. La oss være nok til å si at jeg virkelig elsker Wangs estetikk, selv når jeg ikke er sikker på at jeg elsker en bestemt veske. Heldigvis gir ikke Alexander Wang Jena grep noen dyp intern konflikt.

Nei! Jeg er sikker på at dette grep er i fremtiden min. Ikke bare har den merkets signatur rullestein sort skinn, men det er en ideell størrelse og form for en svart kobling hvor som helst. Hvis du liker litt kant i posene, velkommen til din nye nattlige stift.

Jeg er ikke sikker på hva jeg kan si om denne vesken som ikke allerede er åpenbar. Det er en litt finjustert versjon av den klassiske konvolutten som ikke er industriell nok til å dø med trenden, men også trendy nok til å se virkelig aktuell ut. Det slår en ideell balanse mellom to ytterpunkter, og Wangs vesker er veldig rimelig for hvor utrolige de er. Kjøp gjennom Shopbop for 475 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *