det er halvveis gjennom februar, og du vet hva det betyr … .. Den vårsamling lanseringen er rett rundt hjørnet! Som Lifestyle Marketing Intern, er det mange skritt å ta for å gjøre seg klar for lanseringen som utgir seg nær slutten av mars.

En av de viktigste oppgavene er å skape våren postkort nå for å fremme den nye samlingen i online bestillingspakker og ha på hendelser, slik at kvinner ikke glemmer hvilken pose de så på og husker å komme tilbake for å kjøpe det!

Å kaste et bilde sammen med noen verbiage på et postkort kan høres enkelt, men det er mye mer til prosessen enn du tror. Vi velger først våre favorittbilder fra mote skyting og deretter størrelse / beskjære bildet siden postkortene er av en bestemt størrelse. Bruk av regelen av tredjedeler er avgjørende når du beskjærer bildet ditt fordi det må balansere og plassere logoen og taglinjen.

Når alt dette er fullført, kommer den vanskeligste delen neste … ..thinking av hva du skal si om samlingen på baksiden. Du vil sørge for at du kreativt og nøyaktig beskriver samlingen siden dette går på baksiden av hvert postkort.

Sammen med postkortet, designer jeg et Instagram-rutenett. Vanligvis lager vi et sett med 9 instagramblokker for å skape et større bilde på vår fôr. Vi lager disse som en morsom måte å markere store hendelser, som våren lanseringen, siden den virkelig fanger oppmerksomhet gjennom sin størrelse.

Jeg inkorporerer vanligvis rundt 2 til 3 livsstilsbilder sammen med noen få produktbilder mens du bruker anførselstegn som samsvarer med temaet for lanseringen. Det handler om å plassere og finne de riktige bildene når du arbeider på rutenettet!

Utover livsstilsmarkedsføring gikk jeg nylig med Brynn til et møte med en av våre butikker og så alt fra det merchandising-perspektivet. Jeg visste aldri virkelig hva akkurat engros betydde før jeg jobbet med Brynn.

Vi brakte en koffert full av vårprøveposene og noen få poser fra tidligere samlinger for å bidra til å oppdatere deres nåværende utvalg før de mottar sin vårordre. Det var interessant å høre om en butikk fra kjøperens perspektiv, fra den overveldende mengden e-post fra nye designere til det begrensede rommet hun må jobbe med. Jeg visste at det var konkurransedyktig, men ikke hvor konkurransedyktig å bli solgt i et boutique.

Jeg jobber vanligvis alltid på det digitale markedsføringsmaterialet, så det var kult å se hvordan posene blir annonsert og solgt i person. Det var veldig øyeåpning for å se hvordan alt fungerer når de kommuniserer med våre butikker.

Hver dag som jeg er på kontoret, kan jeg lære av flere perspektiver som er en av de store fordelene å interning med en liten bedrift!

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Tilbake med Brynnjanuary 21, 2018in “Chicago”
Lær, Grow, Discoversptember 11, 2015in “Mote”
Inspirasjon og Prepfebuary 6, 2018in “Fashion Business”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *