Da Giles RTW Fall 2010 -kolleksjonen traff rullebanen, føltes klærne perfekt tilpasset Trophy Astronaut Wives. Linjen er en av de mest bærbare hittil fra Giles Deacon. Og så var det en pose. En pose som fanget oppmerksomheten til alle rundt, og på en eller annen måte dekket vi den ikke før nå.

Jeg vet ikke en gang det faktiske navnet, og jeg har vanskelig for å gi denne vesken et navn mens jeg prøver å forbli alvorlig, men likevel leken. Så velkommen Giles Puffball -vesken med animasjonsøyne. Jeg kan ikke engang ta mye kredittscore for navnet jeg har gitt denne vesken, fordi WWD kalte den på samme måte. Men la oss se nærmere på.

Hvordan kan jeg ringe denne vesken Fugly når den faktisk er genial? Definitivt ikke ment å bli tatt super-seriøst, den puffede pelsen utenfor er dekorert med to store googlyøyer, som jeg elsker. Nei, jeg har ikke tenkt å få denne vesken, nei, jeg har ikke tenkt å bruke den, og nei, jeg skal ikke fortelle dere alle om å få den. Men det jeg vil fortelle deg er ofte at vi alle trenger å ta livet litt mindre alvorlig og litt mye lettere. Dette er et design som er ment å bli tatt i jest.

Så hvorfor ikke starte mandagen din med et smil? Det er det denne perlen fra Giles Fall 2010 bringer ansiktet mitt, et stort ole -smil. Fortsett og fortell oss hva du synes i kommentarfeltet nedenfor!

Bilde ved hjelp av style.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *