Alexander McQueen Gold Leaf Metal Skull Box Clutch, $ 3295 ved hjelp av Alexander McQueen.

Med det enorme flertallet av vesker, leier jeg av en stil nesten umiddelbart. Så mange nydelige valg florerer at jeg oppdager meg selv i en konstant spesifiser av “videre til den neste”, så vel som merker som hovedsakelig er avhengig av årstidens gamle produkter med bare forbannende modifikasjoner fra samling til samlingsrist på nervene mine noe hardt. (Jeg sjekker ut deg, Chloe.) Hvis et merke skal ta fire tall for sekkene, vil jeg ha noe legitimt nytt.

Men av en eller annen grunn blir jeg aldri dårlig av Alexander McQueen Skull Box clutches. En del av det er siden mange av de nye versjonene er veldig nyskapende, så vel som et utmerket tilbud med den begrensede visuelle ekte eiendommen til en kassekobling, men det forteller ikke hele historien; Jeg liker de vanlige lærversjonene også, selv om jeg har sett dem sesong etter sesong i årevis. For meg er disse koblingene så nærme som det kommer til et beste produkt. La oss forstå hvilke poser som fortsetter å kiler din fancy, sesong etter sesong, i kommentarfeltet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *