Vi har en PurseForum runde for deg, varm av pressene! For de nye komerne er disse Roundups der vi holder deg oppdatert om hva TPF -medlemmene våre har snakket om – med bilder av deres ekstremt egne vesker! Akkurat her går vi!

Kanskje nå har du fanget sannheten om at jeg elsker årgang, så en av mine foretrukne tråder er “Vintage -tråden!” i Chanel -klubbhuset. Som denne vesken som medlemmet Annieapplepie nettopp la til samlingen deres!

Mens du blar med Hermes -underforumet, tror du noen gang Birkins i størrelse 35 vil komme til mote igjen? ” Tråd fanget oppmerksomheten min. Jeg likte å lese alles reaksjoner så vel som ble blåst bort av ABG12s livlige hav av Birkins! Hvilken drøm!

Neste opp var en se på “Legg ut Saint Laurent -posene dine her!” Tråd i Saint Laurent underforum der medlem Raery delte sin nye Loulou! som den store grå!

Så dro jeg til LV for å inspisere “Pics of Your Louis Vuitton in Action Thread”, samt falt inn som med medlemmet Fettflecks vakre raske Dentelle.

Siden Megs publiserte om Celine Trapeze på Instagram, har jeg hatt litt Celine Fever! Jeg valgte å inspisere forumet for noe mye mer øyegodteri samt kom over medlemmet Allexis’s to cuties i “Post Your Celine Bag -bildene her” -tråden.

Siden jeg har flørt med konseptet en baguette for en stund valgte jeg å kikke inn på “The Fendi Baguette Come Back” -tråden, så vel som var veldig begeistret av Angelicskater16s perle Nano Baguette. Takk til deg for at du delte det lille rart!

Hvis du søker etter litt moro, foreslår jeg absolutt den veldig humoristiske tråden: “Bare siden det er designer, antyder ikke at det er flott – publiser dine funn!”. Hvis du ønsker å blande ting litt opp, har det vært mye action over på mote smykkeskrin, der medlemmene våre snakker om alle ting smykker. Hvis du ønsker å øke sjarmspillet ditt fra huset, har vi “Covid-19 Quarantine Charm Tips” -tråden i sjarmbaren for litt motivasjon?

Det er alt for denne uken, vær så snill å være risikofri også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *