av programmet Denne clutchen er fra ingen andre enn Judith Leiber. I likhet med stilene hennes eller ikke liker dem, fortsetter Leiber å gi oss noen forskjellige insekter, fugler, så vel som dyr i hennes berømte krystallbelagte koblinger. Hennes siste fugl vi dekket var en ugle, så vel som hennes neste satsning er en papegøye.

Judith Leiber Parrot Clutch ser ut til å bli modellert etter en ara, sportslig rød, blå, samt gul krystallpynting. Som vi har uttalt tid så vel som tid igjen, vil dette være et arvestykke som ikke er ment for hver hendelse, så vel som ikke engang ment å bli brukt mye. Noen vil kanskje hevde, men disse brikkene er mye bedre passet på skjermen.

Tilbake til papegøyen. Jeg husker en av mine aller første enorme kunstjobber i institusjonen. Hvilken ung gutt liker ikke en strålende farget tropisk fugl? Etter å ha sett på de fleste Leiber -brikker, husker jeg ikke at de er ment bærbare brikker. Det er en gullkjedekobling i tillegg til et forfengelighetsspeil. På en eller annen måte er dette allerede tilbudt på nettet en portør, men papegøyen kan fly inn igjen. Via Web en dørperson for $ 5695.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *