for ikke lenge siden, vi så nærmere på hvorfor, nøyaktig, designerhåndvesker koster like mye som de gjør. Materialer og arbeidskraft spiller selvfølgelig en rolle, men mye penger går inn på å overbevise forbrukerne om at de ultrapricey brikkene har aura av glamour og luksus som gjør at skyhøye prisetiketter virker passende. Det er ingen mye mer direkte måte å lage det bildet på enn reklame; Merker kan perfekt orkestrere en scene rundt en veske eller et par sko for å gi A-produktet bare den beste avanserte konteksten og deretter presentere det bildet for forbrukere uten middelmannen til en magasinstylist eller en varebutikk-kommode. Sak i sak: Louis Vuittons nye annonsekampanje med David Bowie og Arizona Muse.

Vogue UK har et bak kulissene blikk på kampanjen, med tittelen L’Vitition Au Voyage, som inkluderer en varmluftsballongtur i Venezia, en maskert ball a la Marie Antoinette og Arizona Muse på dekket til et antikk skip, flankert Av alle Louis Vuitton Trunks noen noen gang kunne ønske seg. Hver scene er bildet av ideell fransk overdådighet, og til tross for det stiliserte utseendet til det ferdige produktet, var ingen av det datamaskingenererte-Muse klamret seg faktisk fast til siden av en varmluftsballong holdt av kostyme fremmøtte på bakken.

Når du vurderer hvor dyrt det er å leie lokasjoner som disse og anskaffe rekvisitter som vintage skip (for ikke å nevne hvor høy David Bowies gebyr burde vært, på toppen av alle de andre modellene og ekstrautstyret), er Kanye kanskje feil. Kanskje Louis Vuitton ikke er overpriset; Kanskje det bare er kostnadene for å gjøre forretninger. Sjekk ut våre favorittkampanjebilder og bilder bak kulissene nedenfor, eller se hele funksjonen på Vogue UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *