Sjokker tittelen på dette innlegget deg? Overretter det deg mildt sagt? Og hvis det gjør det, er det fordi du trodde Chanel Graffiti -ryggsekken, et fremtredende stykke fra merkets vår 2014 rullebane -kolleksjon, ville koste mer? Fordi prisen på dette stykket ble avdekket i løpet av helgen, har jeg sett et par andpuste meldinger fra motesider om denne posens ekstreme prislapp, men det virker ikke så ekstremt for meg.

Ja, $ 3.400 er mye penger for praktisk talt enhver veske. Ja, prisen står spesielt i kontrast til den grungy, DIY -estetikken i denne spesielle vesken. Men Chanel er et merke som har tjent $ 30.000+ perle-dekkede Seashell Minaudieres i den siste tiden, og det har en kundegrunnlag som ikke er spesielt prisbevisst, spesielt når det gjelder å få sine kollektive hender på et veldig synlig rullebane. Disse Chanel Lego -koblingene koster (start på, virkelig) $ 10.000 og er kontinuerlig utsolgt overalt.

I likhet med den skandaløse Chanel Hula Hoop -vesken, vil dette stykket sannsynligvis forsvinne raskt fra butikkhyllene og inn i skapene til Chanel -kompletterte, som vil merke det som om det er pokalresultatet av en spesielt stilig jakt. For disse kundene er $ 3.400 en dråpe i bøtta sammenlignet med hvilke lignende premiehåndvesker som koster, selv om det er mye penger for mange av verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *