Jeg elsker gyngestoler. Alltid morsomt å rocke frem og tilbake og frem og tilbake. Men hva med en gyngestol for føttene dine? Tod har funnet ut at det ville være en god idé. Enten disse skoene faktisk ender opp med å være komfortable i det lange løp, synes jeg dem er grusomme. For ikke å nevne, jeg er ganske sikker på at tærne kaster og spiller skilpadde- ved å gjemme seg i skallet deres- når de ser på disse ubehagelige formede skoene. La meg introdusere føttene dine for Tods glatte sko -sko -sko. Nei takk for meg. Disse skoene er skinnslip-ons med Crisscross-detaljer på sidene og gyldne aksenter. Tåen er kvadratisk, noe som vil gi enda mye mer bankende smerter for føttene mine. Heldig eller uheldig for deg er sidene elastisk. Disse elastiserte skoene skremmer meg og tenker at den allerede legger til form og form bare ville miste den lille støtten de har med elastikken, og jeg vil helt sikkert bli skadet. Jeg er praktisk talt positiv til at jeg velter og tumler ned bakken til en stor støt på hodet hvis jeg hadde på meg disse skoene. Hvis du søker etter gyngestolsko som er ganske sikre på å forårsake en ulykke og se fæle ut for utenforstående, kan du kjøpe disse suckers gjennom Eluxury for $ 345.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *