Bilder gjennom Vogue.com

Mens vi venter på at Milan-showene starter for alvor, virker nå en god tid som noen til å legge ut den lille, men veldig fantastiske samlingen av poser som prydet rullebanen for Marchesa våren 2012. Jeg vet at poser er en ettertanke for kjolen- Tung linje, men de er alltid så fantastiske og spesielle at jeg virkelig ønsker at Marchesa ville gjøre mer. Som, mye mer. En for hver kjole? Er det for mye å spørre?

Det er sannsynligvis, så vi må forholde oss til de fire som showet ga oss for tiden. For meg er den klare vinneren det måne-perlede blågrå alternativet på toppen, noe som er så pent at jeg vil sitte det på skrivebordet mitt og se på det lengtet mens jeg blogger. Kanskje jeg skriver ut bildet, taper det på veggen min og gjør det samme. Sjekk ut resten av posene etter hoppet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *