Selv om den åttende natten av Chanukah var sist fredag, betyr det ikke at det er for sent å lage min ønskeliste. Dessuten tilbrakte jeg ferien på college og feiret med vennene mine hver natt- mens det var deilig og morsomt, min første Chanukah hjemmefra manglet en essensiell ingrediens: gavene. La oss innse det: Jeg er notorisk vanskelig å handle, og til og med foreldrene mine holder seg til ønskelisten min eller et gavekort på grunn av min ekstreme utvalg. La oss ikke kalle det pickiness, la oss kalle det “selektivitet.” Ja, jeg liker det.

1. Sam Edelman ‘Zoe’ ankelstøvel: Jeg er alltid ute etter å legge litt høyde til rammen min, og de siste tre årene har svarte ankelstøvler vært min valg av valg. Selv om jeg er delvis med de som snør seg foran, et ironisk lite nikk til sneakeren, har disse Edelmans den tøffeste vatterte sele som fungerer som en metaforisk ankelbeskyttelse. Høres nydelig ut for meg. Og hvis du leter etter et sneaker -utseende, er selen avtakbart. Kjøp gjennom Nordstrom for $ 344,95.

2. Marc av Marc Jacobs Classic Q Derby Leather Crossbody Bag: The CrossBody er min favorittstil, Tyrian Purple er min favorittfarge, så det er logisk at jeg vil gjerne ha dette. Vel, Marc kaller fargen “Grape Juice”, men vi vil omgå det. Den avrundede formen skiller seg fra alle vesker fra kryssbody, og den rene, sterke fargen ville knytte seg fint inn med de fargede og mønstrede strømpebuksene som jeg har en tendens til å ha på seg nesten daglig. Kjøp gjennom Bloomingdale for $ 188.

3. Star Trek originale serie sesong 3: Jeg skammer meg ikke over å innrømme at favorittprogrammet mitt er det undervurderte sci-fi (Syfy?) Standby, Star Trek. Dessverre har jeg bare møtt en fashionista som deler min kjærlighet til alle ting Star Trek, Marvel, DC, og generelt alt som er science fiction, fantasy eller actionfôr. Hvis du lurer på hvorfor jeg vil ha sesong 3, er det fordi jeg allerede eier sesong 1 og 2. Selv om jeg ikke kjenner Klingon (ennå), kan jeg rasle fra fakta om vulkaner som ingen andre. leve lenge og blomstre. Kjøp gjennom Barnes & Noble for $ 76,49.

4. Sass og Bide Godspeed-kjole: Som en stor fan av tunikaer og trikot, gir denne gjennomsiktige skjønnheten det perfekte å kaste på over tightsen og Leo å ta turen ut etter kontortasjonsøvelse. Selv om jeg ikke ville ha den uten tilstrekkelig dekning under- er jeg ikke en til å kle seg skandaløst- jeg elsker den sexy måten at armåpningene og racer tilbake utvides for en Peekboo-effekt. Legg det til de dristige stammedesignene og de rare små perlede lappene, så har du en tunika som kombinerer sporty og bohem på best mulig måte. Kjøp gjennom Shopbop for $ 400.

5. Apple 13 ″ MacBook Pro: Er dette et bloggersyndrom? I likhet med Amanda jobber jeg med en gammel (ish) datamaskin, en første generasjons MacBook Air ble sykelig fra overforbruk. Selv om jeg elsker den lette lille luften min, er det vanskelig å jobbe med den- jeg kan ikke kjøre store programmer på den i lengre perioder, så jeg har tatt til meg å skrive forskningsartikler på Textedit, og venter til jeg er ferdig med å redigere og format det i ord. Jada, det er bedårende og elegant og lett å bære, men jeg vil elske noe mer høydrevet- og den nye styreflaten er ganske kult. Kjøp gjennom Apple for $ 1.199.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *