Modification har vært en hjørnestein for motemarkedet det siste året, så vel som Nicolas Ghesquière på Louis Vuitton har tilpasset seg ekstremt godt. En endringsmaker selv, det siste året eller så, har Ghesquière ikke vært noen fullstendig fremmed for vanskene som kommer sammen med slike skift. Likevel fortsetter designeren å finne ut på toppen, og beviser at ikke mye kan stoppe hjemmet til Vuitton, ikke engang en verdensomspennende helse- og velvære -krise. I dag tar vi en titt på det siste for å finne ut av Louis Vuitton fra Ghesquière for Pre-Fall 2021.

For denne samlingen spiller Ghesquière på konseptet med høyt/lavt samt setter et forsterket fokus på eleganse fra et nyttig syn. Sammenstillingen av delikate så vel som ekstravagante materialer blandet med et Metropolitan tankesett i sentrum gjør den ideelle visjonen for denne samlingen. Med lyse nyanser av rosa, blå så vel som gule brikkene er stilige, men likevel bærbare, oppegående i naturen og representerer optimisme. Moderne, energiske sportsklær fungerer som et flott lerret i sentrum for posene.

Når vi snakker om vesker, utvidet Ghesquière seg enda mer på silhuetter introdusert for våren 2021, inkludert verktøyvesken som vises i sterke nyanser med kontrasterende LV -monogram. Den nye Pillowy Soft Gold Chain Coussin -vesken i preget skinn (lansering for våren) er også vist i livlige kontrasterende toner.

Totalt sett fokuserer denne samlingen på tre primære stilistiske søyler: teknisk romantikk, energisk sportsklær samt en gjenoppdagelse av det essensielle. Se samlingen nedenfor, brukt av skuespillerinne samt Louis Vuitton -ambassadør Stacy Martin, samt skutt av Ghesquière selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *