Jeg har lagt merke til bøtteposer overalt jeg ser i det siste. Vel, mest når de leser på nettet, men seriøst, er de overalt. Det virker som om disse posene er ganske raseri for våren. Jeg var treg til å varme opp denne trenden, men jeg begynner å sette pris på dem mer og mer etter hvert som tiden går.

Disse posene er små, men har en tendens til å pakke ganske mye trøkk. Når du er ferdig og slitt ordentlig, er en liten pose som dette det perfekte tilbehøret og en rask måte å glam opp antrekket ditt.

Jill Stuart Frida Pouchette Bag er en som jeg vil gi ganske mye bruk. Jeg vet at mange av dere er helt og helt over pigger, men jeg liker dem fortsatt. Over tid har jeg blitt mye mer kresen med bruken av pigger, men som alt i veskeverdenen, når de er gjort riktig, er de fantastiske.

Denne sorte skinnbøtteposen kan skilte med Dome Stud and Tonal Rhinestone som detaljerer over hele fronten og baksiden av posen. Litt ruching i bunnen er en fin måte å legge til det squishy utseendet og følelsen til en liten pose som denne (12 ″ H x 10 ″ L og 21 ″ dråpe). Jeg elsker hvordan denne vesken er praktisk og morsom på samme tid. Det kan være et flott alternativ for en bøttepose. Tror du ikke? Kjøp gjennom Shopbop for 495 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *