Vent et sekund, dette er ikke et kristent Louboutin -design? Jeg har endt opp med å være så vant til å se små, silke, chiffon cl -vesker at jeg var litt sjokkert over at dette ikke var en til. Da jeg oppgir at jeg ble overrasket, indikerer jeg ikke det på en ugunstig måte. Jeg ble virkelig hyggelig sjokkert over å se at dette var en Mary Norton -clutch. Akkurat som jeg hadde endt opp med å være vant til å se Christian Louboutin -vesker se ut på en måte, endte jeg opp med å være vant til å se Mary Norton clutches dekorert med en rekke verdifulle perler så vel som steiner. Det er som om denne vesken trer utenfor boksen, i det minste litt for denne designeren.

Mary Norton Chiffon økte holdet er et sofistikert grep som kan gi en jentefølelse til omtrent alle typer antrekk. Dette lille holdet er dekorert med silke chiffon, i tillegg til å inkluderer en bærekjedestropp. Ofte føler jeg at designere virkelig krever å være forsiktige når det gjelder “Girlie” -aspektet av alle typer veske. Mary Norton har spikret dette aspektet. Metoden Silkchiffonen kommer sammen er nydelig så vel som ikke over toppen. Få med Saks for 995 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *