Hvis du noen gang har vært på noen musikkfestival, vet du hvor gale det kan få. Så med Lolla her, kan det ikke skade å friske opp på hvor å komme musikkfestival klar.

Trinn en er å sjekke ut været slik at du kan planlegge fremover. Fra hva jeg husker, er det normalt egentlig veldig varmt eller det regner. Så planlegger det beste antrekket suppleres av bare de ideelle tilbehøret kan være vanskelig hvis du ikke vet hva du kan forvente. Enten du nyter Lolla denne uken eller annen musikkfestival i år, er det lett å se den delen, være komfortabel og gjør deg klar til å rocke ut.

1) Antrekket

Med den nylige varmt vær, er det viktig å ikke bare velge noe som vil få deg observert, men også noe som er behagelig og funksjonelt. musikkfestivaler er den beste tiden å finne din indre Hippie og la det flyte i en bohem kjole eller rippet jean shorts med et utrolig kult grafisk tee. Et annet alternativ er å bruke mønster genie bukser og strømmen av carry blusen. Det avgjørende er komfort, fordi du ikke kan danse hvis du er regelmessig å justere klærne.

2) Tilbehør

Accessorize, Accessorize, Accessorize! Gi festival stil en kant med noen morsomme boho tilbehør. Lagdeling lange halskjeder, med søte chokers er en grunnleggende måte å drepe den i tilbehørs spillet. holde lagdeling utseende kommer av seg stablet beaded armbånd. Det avgjørende er for laget akkurat nok til å unngå at smykker over makten antrekket. holde seg til 3-5 på ekstrautstyr når lagdeling.

Hvis du ikke er en stor smykker fan eller ønsker å prøve noe annet, så prøv henna momentant kroppskunst tatoveringer. Henna tatoveringer er svært enkelt å bruke, og du trenger ikke å bekymre deg dingler smykker hele dagen!

Endelig er den mest avgjørende tilbehør, vesken! iført en bæreveske er et stort nei nei, ikke å kunne være hands gratis på en musikkfestival er ikke morsomt. Du kan heller ikke ønsker å være den jenta banket hver rundt deg med din store bæreveske! Å sørge for at hendene dine er gratis å vinke til musikken, prøv heller en middels liten crossbody eller en søt trendy belteveske (visste du at du kan slå deg Nikki inn i en belteveske ?! … du er velkommen). Begge alternativene vil holde ting trygt og fortsatt være hands free. Hvis du er bekymret for regn eller trenger mye mer plass kan det være lurt å vurdere en ryggsekk. Det avgjørende er å velge den ideelle størrelsen og selvfølgelig en som ikke vil ta bort fra Bohemian stil. Mini-Lauren er en beste alternativet!

3) ting å huske

Bli fanget opp i spenning og energi og vibber av musikkfestivalen er flott, men noen viktige ting er avgjørende kjøpe for å sikre at du kan holde det gående hele helgen. den mest avgjørende vann! Pass på at du drikker massevis av vann, selv om du blander i en flaske med vann med andre drikkevarer hele dagen må du holde hydrert. Den andre en rekke avgjørende ting for ikke å glemme er solkrem. Solbrenthet er ikke et godt tilbehør! en annen idé som kan være vanskelig i vår selfie besatt verden, prøver å legge bort telefonen og bare føle musikken. ta glede i øyeblikket med venner og tilfeldig fremmed din synger teksten til en Disclosure sang. Å ta noen bilder her, og det er kult, men jeg lover hvis du går av at telefonen vil du ikke angre.

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Festival Tips: komfort til styleJuly 15, 2019In “Tilbehør”
Hva du skal ha: sommer i CityJune 12, 2017In “City Life”
Hva å ha på: Festival Styleapril 13, 2015in “Mote”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *