nå som julen og nyttårsaften Hubbub er død, hva er en jet-setter å gjøre? Fly til Sundance Film Festival i Picture-Perfect Park City, Utah, selvfølgelig. Ikke bare er Sundance et internasjonalt utstillingsvindu for det beste innen uavhengig filmskaping, men det er en mulighet som stjerner tar hver januar for å komme inn i litt tid i bakkene. (Og spa. Vi er ikke alle Ski Bunnies.) I år er det også den neste destinasjonen til Michael Kors #Whatsinyourkors -vesken.

Nedenfor har vi alt du bør pakke for en spesielt glam-tur, fra en romslig bærevakt til den perfekte leppestiften for å beskytte leppene dine mot vind og kulde. Å, og ikke glem det perfekte paret av luftfartøyer; Ikke bare vil solen være ute, men refleksjonen fra Park Citys perfekte snø vil etterlate deg til dine luftfartøyer. Når du ikke ser på neste års Oscar -utfordrere før resten av verden, det vil si.

Vis oss hva du ville lagt i Michael Kors -vesken din ved å hashtagge Twitter- eller Instagram -innleggene dine med #Whatsinyourkors! For å handle hele spekteret av Sundance Essentials, sjekk ut Michaelkors.com.

Michael Michael Kors Jet Set Studded Tote
598 dollar via Michael Kors

Michael Kors mellomstore to-tone rustfritt stål Everest Chronograph Glitz Watch
$ 325 via Michael Kors

Michael Michael Kors Jet Set Saffiano Continental Wallet
$ 138 via Michael Kors

Michael Kors Nikko High Top joggesko
$ 175 – $ 195 via Michael Kors

Michael Kors Dylan Aviator solbriller
$ 126 via Michael Kors

Michael Kors logo plakk hengsel Bangle
$ 115 via Michael Kors

Michael Kors Sporty Lip Lacquer i Diva
$ 24 via Michael Kors

Michael kors sporty neglelakk i sladder
$ 18 via Michael Kors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *