Hvis jeg har oppdaget noe i dag, er det at det er en rikdom av sannhets -TV -stjerner som jeg ikke er i Uansett kjent med, til tross for min fineste innsats. Hvis jeg har oppdaget en annen ting, er det at de generelt liker Céline så vel som Chanel -vesker. I mellomtiden har Rihanna kommet tilbake til sine verdifulle Dior DiorEvers, Birkin Aficionados fortsetter å bringe Birkins 24/7, så vel som alle andre på Guds (eller guddommen etter ditt valg) miljøvennlige jord fortsetter å bringe en gitt pose. Som de skulle.

Andi Dorfman
Céline bagasjetot
Bachelorette Andi Dorfman ble nylig identifisert ut så vel som i NYC med en jevn svart skinn céline bagasjetot. Jeg mistenker at hun er ute og promoterer sitt nye memoar, det er ikke greit: Å gjøre hjertesorg til lykkelig aldri etter. Dette kan støy som en boktittel jeg nettopp laget like mye som å være snarky, men jeg lover at det er ekte.

demi Lovato
Hermès Birkin
Her er Demi Lovato, på vei inn i Null One Beauty Parlour med en enorm svart Birkin. Utgaven hennes av mange poser med Demi Lovato er i stor krav til et oppfølgingsinnlegg, ettersom hennes smak i vesker har endret seg betydelig på tre år.

Elsa Hosk
Chanel Bandanna klaffpose
Elsa Hosk gikk nylig ut i NYC i det mest formtilpassede paret av kjeledressen som ble forstått til Guy (#overallgoals). Hun har med seg en ny Chanel Bandanna -klaffpose, som merkelig nok ser ut som om den er bygget ut av faktiske bandanas.

Evelyn Lozada
Chanel tradisjonell klaffpose
Her er Basketball Wives-stjernen Evelyn Lozada som kommer til Great Day New York med en tradisjonell klaff for å promotere den andre sesongen av sin spin-off-serie Livin ‘Lozada. Hvis du har sett det, kan du la meg forstå om det er mye bedre eller verre enn Vanderpump -regler.

Jaimie Alexander
Givenchy Antigona
$ 2.435 ved hjelp av Net-A-Porter
Paps knipset Jaimie Alexander (stjerne av NBCs blindspot) bringer en svart rullestein lært Givenchy Antigona på LAX, som ser utmerket ut med hennes avslappede flyterminalensemble. Jeg kan komponere en hel salongbordbok om Star Flight Terminal -stil.

Rihanna
Dior Diorever Tote
Rihanna glede seg nylig over en natt ute i NYC med en ny krøllet metallisk skinnversjon av Dior Diorever -toten. Hennes rene miljøvennlige blonderkjole er Gucci, så vel som hennes blonderstøvler er (overraskelse) på samme måte Gucci. Er Dior sjalu ennå? De må være.

Sofia Vergara
Hermès Birkin
Her er Sofia Vergara, og etterlater lunsj på Il Pastaio i LA med en dyr svart Hermès Birkin med Palladium -maskinvare. Jeg prøver å tro på det tilsvarende antallet spisested på A-listen du må unngå å betale for denne vesken, men det forekommer meg at jeg ikke har noe konsept hva A-lister bruker på lunsj.

Tia Mowry
Givenchy Lucrezia Bag
Handle Givenchy ved hjelp av Net-A-Porter
Til slutt, her er Tia Mowry, kjøper i Beverly Hills med en glatt svart skinn Givenchy Lucrezia. Føler du deg uventet alvorlig opptatt av den alvorlige mangelen på attraktive maxikjoler i skapet ditt? Jeg gjør. Det gjør jeg virkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *