mote er en tøff bransje for en upstart, noe som gjør omfanget av Mansur Gavriels suksess desto mer imponerende. Merket gjorde en stor sprut med sine nå-ublittige bøtteposer i 2013, og den gang var de eneste ansatte de to grunnleggerne, og jobbet ut av en leilighet. Spol frem fem år, og merkevaren har nå butikker på både kyster og linjer med små lærvarer, sko og klær for å gå sammen med det mye utvidede utvalget av poser. (Det skal selv si at de også har et kontor nå.)

For flere sesonger siden skiftet Mansur Gavriel til en se-nå, kjøp-nå-showmodell som ser ut til å ha fungert bra for merkevaren, noe som betyr samlingen som debuterte i løpet av helgen på New York Fashion Week var det høsten 2018, i motsetning til Våren 2019 -samlingene som skjer rundt det. Denne forskjellen er tydelig ikke bare gjennom kolleksjonens yttertøy (som er flott), men også gjennom skjærbøtteposene som var et fremtredende trekk ved rullebanen. Mini -versjonen vil gi deg 595 dollar, som virkelig er solid priser for en pose med den fabrikasjonen.

Shearling var ikke det eneste nye tilskuddet til veskeoppstillingen. Samlingen inkluderte også stripete crossbody -vesker, og etter min telling, minst to nye farger: en skarpere rosa kalt Dolly, og en elfenben kalt Creme. On of Mansur Gavriels store styrker har vært dens evne til å utvide tilbudene uten å få merkevaren til å føle at det blir for stort eller for langt fra røttene, og denne samlingen går også den linjen nøye. Du kan handle samlingen nå via Mansur Gavriel.

[Bilder via Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *