Bottega Veneta Metal Lace Karung Knot Clutch, $ 3980 ved hjelp av Bottega Veneta

En av mine foretrukne deler av mote er imitasjonsgaven. Jeg husker å bli blåst bort av plissene som er trykt på det flate skjørtet til en Prada -kjole da jeg var yngre, så vel som muligheten til å teknikk øyet, så vel som å gjøre noe forventet av noe helt uforutsett er en av de aller beste Visuelle godbiter du finner. Det er den typen fantasi som minner oss alle om hvorfor vi betaler disse prisene.

Det er nettopp den typen reaksjon jeg hadde til Bottega Veneta Metal Lace Karung Knot Hold da jeg først så den. Ved foreløpig visuell inspeksjon ser det ut som rutinemessig svart blonder som er lagt på et kremfarget stoff; En flott clutch, men ikke en spesielt interessant. Realiteten er imidlertid mye mer interessant.

Du har mest sannsynlig allerede fanget på at “blonder” virkelig er finslått metall, formet i en metode som er like kompleks så vel som dyptgående som alt jeg har hengende i skapet mitt. Det underliggende materialet er Cream Satin, så vel som kombinasjonen av metall over sateng med Karung Lizard Trim, gjør meg absolutt saliv. Det hadde vært enkelt for Bottega å kutte et hjørne akkurat her så vel som der – bruk en kastetrim for metallblonder, eller bruk rutinemessig blonder i tillegg til å markedsføre denne vesken som et ekstremt enkelt kveldsalternativ. I stedet gir Bottega deg dobbelt-tønnet luksus. (For ikke å nevne, det mest fascinerende holdet på festen.) Få med Bottega Veneta for $ 3980.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *