Du kan dele alle håndveskeelskere i generelt to grupper: mennesker som er mye mer interessert i trender og mennesker som er mye mer interessert i lang levetid. De siste årene har trendfolket vunnet, da den luksuriøse tilbehørsindustrien pumper ut morsomme, ikke så funksjonelle bittesmå vesker, fanny-pakker, svært pyntet stykker og logo-vesker. Hvis du bare prøver å finne en nøytral, funksjonell, glamorøs arbeidsveske å bære for neste år eller to, har ting ikke vært like spennende. Hvis du tar en titt på Tom Fords rullebane vår 2019, kan du imidlertid finne grunn til optimisme.

I motsetning til de fargerike, svært pyntet, sterkt perlede posene på Fords høst 2018 -rullebane, var denne gruppen spesielt mye mer subtil. Også viktig var det faktum at posene det gjelder var alle nye design for merkevaren, inkludert kamera-, tote- og hobo -stiler. Kamposene var alle i det jeg antar var preget Croc, mens totes og hoboer var laget av eksepsjonelt mykt utseende glatt skinn. De var store og enkle, med den eneste merkevaren som var en liten maskinvare i form av en omvendt T, pluss designerens initialer i liten skrift.

Posenes design er behersket og modne, men ikke gamle følelser fordi detaljene holdes veldig rene. De er best for kontoret eller ærendene, noe som sannsynligvis er der mange kjøpere tar sekkene sine, uansett. Sjekk ut alle posene fra rullebanen nedenfor.

[Bilder ved hjelp av Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *