Som sommeren gjelder til slutt, kan jeg ikke unngå å se tilbake og føle seg nostalgisk. Jeg har kommet en lang vei med tanke på at den første dagen, jeg husker å føle meg så tapt og forvirret som det var den første dagen i skolen igjen. Når jeg tenker tilbake til Well’s Street Art Festival i juni, hadde jeg ingen anelse om hvilke farger som gikk til hvilken samling og hvordan å fortelle Lauren og lille Lauren fra hverandre (FYI Lauren har fire side nagler og den lille har to på toppen der stroppen festes). Nå kan jeg skille mellom farger og samlinger med letthet.

Arbeide med Brynn, har jeg oppdaget en ny funnet takknemlighet for håndvesker. Ofte glemmer jeg hvorfor vi bruker håndvesker i utgangspunktet. Sikkert, de er det beste tilbehøret for å velge din dag eller natt antrekk, men for funksjonelt, hvordan er det her ellers, vi mener å bære telefonen, lommeboken, solbrillene og alle våre andre tilfeldige nødvendigheter. På samme måte som hvordan Brynn skaper vesker inspirert av vennene sine individuelle stil og trenger, har jeg lært at håndvesker virkelig kan være en direkte refleksjon av en persons individuelle stil. Nå går du til toget hver dag, finner jeg meg selv å sjekke ut andre jentens håndvesker for å se hvilken type stil eller farge de liker.

Ikke bare har jeg lært mye, men det gjorde ikke vondt for å gjøre et par venner underveis. Vi alle kan være fra forskjellige stater, men interning ville ikke vært det samme uten å ha disse jentene ved min side. Vi har alle kommet langt fra det første internmøtet.

Som hennes merchandising intern, har jeg i stand til å vokse og lære mye mer enn jeg noen gang hadde forestilt meg, ville jeg. Jeg jobbet mye mer personlig med sine butikker og e-handel aspekt av sin virksomhet. Denne sommeren praktikhip har vært alt om henne forbereder og fremme hennes høstsamling. Fra den første dagen her assisterte jeg med Photoshoot for høstsamlingen, da jeg hjalp med å designe og lage brosjyrer for å sende ut til butikker. Nå som den siste dagen nærmer seg, hjelper vi med å lansere sitt nye nettsted og forberede hennes høstbestillinger for levering, som ellers kan si at de gjorde alt dette på bare 3 måneder? Jeg kan absolutt ikke vente med å ha min egen Jenne foldover wristlet.

Hvis noe, brynn ikke bare beroliget meg om hvor lidenskapelig jeg er om mote, men også en klarere utsikt over hvor mye hardt arbeid og tålmodighet det tar å være i denne bransjen. Hardt arbeid betaler virkelig og jeg ser det hver dag og nyter Brynn driver sin virksomhet. True til hennes ord fra internmøtet, “Du kommer virkelig ut av internshipet hva du legger inn i det”, og jeg kan si stolt jeg kan ta mange leksjoner og oppleve vekk fra denne sommeren, og jeg kan ikke vente å bruke Alt i det neste kapitlet i mitt liv!

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Reise tilbake Homemarch 22, 2018in “Boutiques”
FAQ: Brynn Capella Handbagsjuly 8, 2015in “Chicago”
The Little Thanjuly 16, 2018in “Boutiques”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *