Jeg kommer direkte til poenget: Jeg er alvorlig forvirret av ideen om en puffy, polstret, pute-lignende veske. Ja, mange av dem er glatte så vel som elegante, men de kommer heller ikke billige. I tillegg til ennå, jeg forstår fremdeles ikke nøyaktig hvordan dette mønsteret endte opp med å bli en “trend.”

Det er klart jeg er i mindretall her, ettersom puffy så vel som polstrede poser har fortsatt å få popularitet siden de aller første dukket opp sent på sommeren så vel som tidlig høst.

Kanskje er det siden jeg er fra Miami, i tillegg til å bruke en polstret pose med strukturen, så vel som utseende av en puffy frakk kan fremstå som litt merkelig. Eller kanskje jeg bare ikke er stilig tilstrekkelig for denne spesifikke stilen. Uansett overvelder disse posene meg. Jeg forstår bare ikke nøyaktig hvordan jeg skal føle meg når jeg ser på en. (Er det noen andre som er enige? Eller er jeg alene om dette? Det er greit hvis jeg er! Sukk.)

Det som er til og med galere er at jeg aldri (noen gang) tenkte på å kjøpe en for meg selv, men (og det er alltid en men), jo mer ser jeg Bottega Veneta polstret kassettkrysspose (og alle de praktfulle fargene den kommer inn), jo mer Jeg stiller spørsmål ved om jeg skulle tenke på å legge den til i samlingen min.

Men så husker jeg at jeg på nettet i Miami, så vel som noe med en polstret, plysjveske virker litt tung, så vel som overveldende for klimaet nede her – spesielt med sommeren bare noen måneder unna. (Tiden flyr, folk!)

Sjekk ut noen av de nyeste puteposene nedenfor. Vil du tenke på å legge en til arsenalet ditt?

Maison Margiela Pillow vattert krøllet glanset skulderveske ($ 1.590)

Bottega Veneta polstret kassettveske ($ 2.480)

VÅKEN. modus anouk vattert faux skinnbæring ($ 270)

Go Dash Dot Simple Carry Bag ($ 160)

Balenciaga Sharp Medium AJ Quilted Top Handle Bag ($ 1.950)

Saint Laurent Lou Little Quilted Lambskin Leather Flap-Top Shoulder Bag ($ 1.950)

Sant Zabuton to-tone skinnbæring ($ 520)

Kassl Editions Padded Canvas Carry ($ 400)

VÅKEN. Mode Lucy Padded Faux Leather Carry ($ 240)

Khaore pute pyntet vattert satengbæring ($ 350)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *