Noe rart har skjedd, mine veskelovende venner. Fra Prada så vel som Gucci til moderne designere, virker det som om alle har gått vanskelig på belteposer denne sesongen. Designere har fortsatt det i tillegg til å prøve å gjøre belteposer til en ting, men la oss være ærlige: det er virkelig bare et elegant navn for en fanny -pakke.

Fordi det kanskje er det mest etterspurte medlemmet av sjangeren for øyeblikket, var jeg fascinert av å få hendene på Gucci Marmont Belt-vesken. Selv om jeg tror at konseptet i seg selv i seg selv er relativt praktisk, kan jeg ikke hjelpe, men føles som om jeg er i ferd med å reise på en ukes lang tur til Walt Disney World når jeg har en pose rundt midjen. Alt jeg kan tro på er mammas samling av belteposer – Aka Fanny -pakker – at hun vognet med oss ​​på hver ferie som barn!

Gucci Marmont Belt Bag kan kanskje – nøkkel her – være den som endrer tankene mine. Praktisk, men likevel superduper elegant, denne vesken er morsom i tillegg til at jeg flørter med konseptet å ha en * gisp * fanny-pakke. Liten, men relativt mektig for størrelsen, klarte jeg å pakke denne biten kvinnen med alle grunnleggende grunnleggende for en dag som løp rundt i NYC. Det er typen rart å være så håndfri, for å være ærlig, men alt i alt er jeg fremdeles så usikker, så vel som heller ikke kan ta en endelig beslutning om hva jeg tror om denne vesken. Så fortell meg, Pursebloggers, vil du ha på deg en Gucci Fanny -pakke?

Denne versjonen av Marmont Belt -vesken koster $ 1.890 via Gucci, eller du kan hage en mer tradisjonell versjon av Marmont Belt Bag for $ 1.110 via Saks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *