Hvis du har ventet på dagen du kan få en helt ny Chanel-veske på nettet, er ventetiden din nesten oppe. Sent i forrige uke snakket Women’s Wear Everyday med Bruno Pavlovsky, Chanels motepresident, under merkets omhowing av Metiers D’Art 2015-kolleksjonen i New York City. Under samtalen bekreftet han noen av det som lenge har vært ryktet om merkets organiserte vekst til på internettsalget.

Pavlovsky var Cagey om detaljene, hvorav mange sannsynligvis ikke har blitt ferdigstilt på dette tidlige tidspunktet, men han fortalte WWD at merkevaren tester teknikker til lanseringen. Han spesifiserte imidlertid at “alt vi gjør må knyttes til noen murstein-og-mørtelbutikker.” Det er i henhold til Chanels tidligere uttalelser om selskapets synspunkter på e-handel, spesielt rundt den nylige “harmoniseringen” av merkevaren rundt om i verden.

Vi forstår ikke nøyaktig hva det vil indikere ennå eller nøyaktig hvordan det vil påvirke tilgjengeligheten av produkter til private kunder. I tillegg er høsten 2016 -introduksjonen ikke satt i stein, så vel som merker som er så store som Chanel har en tendens til å være forsiktige og bevisst med modifikasjoner som disse. Chanel tilbyr allerede sine fulle linjer med kosmetikk, hudpleie så vel som duft på nettstedet, så hjulene har allerede sakte begynt å knirke i bevegelse.

Ser du frem til en dag å kunne handle Chanel på nettet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *