, det er alltid serendipitous når vi kan integrere våre stjerneveskeoppgaver med et godt stykke hot star sladder. Kjendiser liker å synkronisere pap-vennlige offentlige turer med sine gode nyheter, så vel som de ikke bare vil ha på seg eller bringe noen form for gammel ting for anledningen. Denne ukens (angivelig) nylig engasjerte Celeb, valgte litt blå Fendi for sin spesielle debut, noe som virker mange passende. Denne Roundup har på samme måte opptredener av Ashley Graham, Jennifer Hudson (Jennifer, hvor har du vært?) I tillegg til forskjellige andre “hotsie-toots”, som bestefaren din vil ringe dem. Vi tror også at vesken deres er ganske attraktive.

Alessandra Ambrosio
Chloé Drew Bag
$ 2.050 gjennom Nordstrom
Vi begynner med Alessandra Ambrosio, og kjøper på Isabel Marant i LA med sin strukturerte brune skinn Chloé Drew -veske. Vi har fanget mange kjendiser som kommer eller går fra Isabel Marant i det siste, så vel som vi er nysgjerrige på å forstå hva den enorme trekningen er. (Vi må anta at det er klærne, siden dette er en merkelig tid på året å fylle på hennes fremtredende støvelstiler. Med mindre de selvfølgelig er i salg.)

Ashley Graham
Céline bagasjetot
Her er Design Ashley Graham, så vel som i NYC med en vakker blå mikroversjon av Céline -bagasjetoten, som ender opp med å bli fremtredende med kjendiser i disse dager. Som du kan se, er mikroen spesielt større enn Nano, men absolutt litt kortere enn den rutinemessige små bagasjetotten.

Elle Macpherson
Bottega Veneta Snakeskin clutch
Handle Bottega Veneta gjennom Neiman Marcus
Paps fanget nylig opp en ikke -plusset Elle Macpherson best før hun andet seg inn i denne bygningen i NYC. Hennes skinnende blå Bottega Veneta Snakeskin grep er dessverre ikke lenger tilbudt i butikkene.

Gabrielle Union
Marc Jacobs Gotham Satchel
550 dollar gjennom Nordstrom
Gabrielle Union ble nylig funnet å gjøre litt kjøp i Beverly Hills med sin “kollagerte” versjon av Marc Jacobs Gotham Satchel. Designeren gir nå en rekke forskjellige veskestiler med lignende versjoner av dette trykket.

Jennifer Hudson
Zac Zac Posen Eartha Satchel
525 dollar gjennom Shopbop
Det har vært en trolldom fordi vi har sett Jennifer Hudson, men akkurat her når hun CBS i morges for å promotere sin nye HBO -filmbekreftelse. Hun har en vakker hvit Zac Zac Posen Eartha Satchel, som har endt opp med å være noe av en sovende veske de siste årene.

Katie Couric
Bottega Veneta Cabat Tote
Handle Bottega Veneta gjennom Neiman Marcus
Her er Katie Couric, på vei inn for å få håret så vel som kosmetikk gjort for en opptreden på Kimmel. Hun har en burgunder Intrecciato Bottega Veneta Tote.

Lindsay Lohan
Fendi liten etter metodeposen
1.450 dollar gjennom Nordstrom
Har du hørt nyhetene? Lindsay Lohan er angivelig forlovet med en varm, ung rik russisk oligark. (Ok, greit, han er kanskje ikke en oligark ennå, men han er ekstremt rik.) De har ikke avslørt det offisielt ennå, men se på den steinen på lydfingeren hennes. Lindsay oppdaget en sjanse til å blinke den på paps mens han kjøpte litt i Soho. Hun har med seg en blekblå Fendi liten av metodevesken som jeg velger i tidligere versjoner.

Nastia Liukin
Les Petits Joueurs Alex Eyes Bag
$ 945 gjennom Neiman Marcus
Apropos rike russere, her er olympisk gymnast/russisk celeb Nastia Liukin, og drar inn på AOL -kontorene med en bedårende ny pose fra Les Petits Joueurs. Det er faktisk en svart slipspose for dagtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *