Nå er dette en patentskinnpose gjort på riktig måte. I går komponerte jeg om Stella McCartney Patent Rivet-detail clutch, så vel som nøyaktig hvordan jeg ikke var sikker på om jeg trodde det ble utført ordentlig. Imidlertid scorer Gucci Crystal Evening Clutch definitivt en hit i boken min.

Av program kan du ikke virkelig sammenligne denne clutchen med Stella McCartney -clutchen jeg dekket i går, men jeg tror at den ene tingen jeg oppdaget mangler ikke mangler denne gangen. Denne koblingen er elegant, avansert så vel som akkurat den rette mengden detaljer. Horsebit -lydspennen fanget umiddelbart interessen min, så vel som at jeg ville ha denne posen i hånden. Ikke bare for eksempel denne clutchen, men til en pris som er litt lavere enn den jeg dekket i går. Kjøp med Saks for $ 530.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *