Når jeg tenker Badgely Mischka, tror jeg virkelig ikke håndvesker i det hele tatt. For meg var de et glamorøst kveldsklæremerke, og jeg klarte å på en måte ignorere håndveskene deres en stund, sikker på at posene deres bare ikke ville ordne seg. Men det er det, og jeg er ganske fornøyd med utvidelsen deres nå.

Ta denne badegely mischka pintucked cross zip crossbody hobo. Det er mye som skjer, ja, men jeg er overbevist om at i det virkelige liv, fjernet fra hardheten på arkivfoto, vil denne vesken trives og se bra ut. Hoboen samler et par trender og utfører dem med sin egen unike blomstring.

Det er en hobo som er høyere enn normalt, og sikrer maksimal slouch når du kaster den over skulderen, men den har også en stropp på tverrbody. Så på den måten får du noen gi når du bruker den som en crossbody, i motsetning til mange stive budbringere. I stedet for å lese Tacky, gir de vertikalt justerte Pintucks kraft til den ellers vanlige fronten, og er sannsynligvis ganske smigrende, for ikke å nevne lett sikksakk-dyktig hvis du velger å bære den slouchy. Og det fine med det er at det ser ut som en dyktig, sterk hverdagspose, ikke en spinkel kveldspose. Badgey Mischka, du kan spille to sider av feltet. Kjøp gjennom Nordstrom for $ 395.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *