Jeg er i en stor Yves Saint Laurent -stemning i det siste, så vel som jeg ikke er sikker på hvorfor. Normalt liker jeg ting som er litt rart, litt flashere eller bare litt mer uventet. Noe som ikke skal si at YSL er kjedelig, men deres estetikk er vanligvis bare litt mer skreddersydd så vel som grunnleggende enn min egen.

Jeg oppdager stadig YSL -vesker som jeg virkelig liker de siste par ukene, så vel som Yves Saint Laurent Deerskin Hobo er den siste. Jeg liker til og med skyggen av nesten sjokoladbrun som de brukte, noe som er bemerkelsesverdig rart for meg, samt potensielt indikerer at jeg krever å legge meg et øyeblikk. Imidlertid virker det som om det ville være brukbart i mange menneskers garderober (om ikke min egen, som er bemerkelsesverdig tung i svart) for en rekke arrangementer så vel som for mange av året. Sømmen i endene gir vesken en noe mye mer fascinerende form enn din typiske lille hobo, så vel som de små kjedens aspekter til styringen, gir også litt visuell rente. Alt i alt en mer solid innsats fra YSL. Få med Bluefly for 895,99 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *