Med helligdager nærmer oss, så vel som på internett som kjøper å være den enkleste typen shopping, ønsket jeg å spørre deg, hvilke e-handelsnettsteder handler du på? Hva trekker deg til de aktuelle butikkene på Internett versus en butikk? Alle av oss forstår at kjøp på Internett har fordelene, siden det sparer oss mye tid som kjører rundt en butikk for å oppdage ting vi trenger. Men en av de vanskeligste delene av å være et lite selskap på internett, differensierer oss fra en faktisk murstein, så vel som mørtel.

Noen av min tid brukt under min praktik med Brynn oppdaterer våre nåværende e-handelsnettsteder, og surfer på nye nettsteder vi kan bli anerkjent på, så vel som virkelig å grave inn på nøyaktig hvordan du som forbruker velger å handle online. Daglig, vi endrer samt oppdaterer våre nettsteder for å oppdage nye metoder for å bli lagt merke til. For eksempel har vi solgt våre poser på Amazon i omtrent et år under Amazon-håndlagde delen av deres nettsted. Vi oppdaterer konsekvent kostnadene, samt å legge til nye poser for å se hva som fungerer, så vel som det som ikke gjør det. Å få eksponeringen på Amazon er stor siden de er et godt anerkjent selskap rundt om i verden, men bekymringen som har vært på våre sinn, er hvem som virkelig finner oss der? Nøyaktig hvordan står vi bortsett fra resten?

Noen ganger er det som et gjettespill. Vi har virkelig ikke alle svarene! Fordi jeg jobber for Brynn, har jeg også endret mitt synspunkt av hvor jeg handler, så vel som å velge å støtte små selskaper mot større selskaper. Med ferien er den travleste tiden på året, er det viktig at vi holder oss til vårt merke, samt å produsere forskjellige metoder for våre forbrukere til å handle på Internett-butikken.

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Insene så vel som outs av e-handel! 3. juli 2017in “E-handel”
Navigere i verden på Internett-shoppingoker 20, 2015in “Mote”
Kampen er ekte.October 10, 2017in “butikker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *