som designeren til alle mine håndvesker, jeg får hvorfor det er så vanskelig å bestemme. Når jeg er på hendelser, spør jeg tonnevis av spørsmål, som hva er den primære fargen i garderoben din (utenfor svart! Selvfølgelig), eller hvilke fargeposer eier du allerede? Hva er du i kravet om, en multi-funtional går hvor som helst bag eller liker du noe lite bare for grunnleggende, men fortsatt vil ha allsidighet?

Selvfølgelig, når du kjøper noen en gave (og selv om det er din fineste kompis eller du er relatert) noen ganger har du ikke alle svarene. Så du sitter fast i det så mange farger å velge mellom fase for å bare spørre dem hva de vil, så vel som ødelegger overraskelsen?

Selvfølgelig har vi en fineste selgerside hvis du vil stole på hva andre elsker, få en av våre signatur 6-i-1-poser (den mest populære!) Eller vi har nylig lagt til mye “add-ons” som Våre hip gitar stil stropper, studded armbånd så vel som våre kimerly lommebøker hvis de allerede har en eller flere av våre poser. Gode ​​nyheter, er at de alltid kan returnere eller bytte produktet med våre langvarige retningslinjer for ferien.

Som er flott, men noen ganger er et gavekort virkelig metoden å gå. Vanligvis er jeg ikke en gavekort type giver, jeg er virkelig som kunsten å kjøpe andre ting de normalt ikke ville kjøpe for seg selv. Men jeg har funnet det som ikke er for alle! Hele prosessen med å returnere eller utveksle på internett kan virke utmattende spesielt i år! Faktisk tre utropstegn for det en person

Så i år bestemte vi oss for å tilby gavekort, så fortsett det er greit, kanskje i år lar du dem bestemme. Jeg mener på slutten av dagen, det er mest sannsynlig en av de kuleste gavekortene de får allikevel!

Glade helligdager!

Som alltid, la oss en kommentar hvis du ser noe du elsker, ha en bekymring for posene eller merkevaren.

Vi har tonnevis av IGTV-videoer, så vel som FB bor på våre sosiale medier, hvis du trenger mer veiledning, så vel som du alltid kan nå ut til oss direkte via den gamle telefonsamtalen eller vår online chat-funksjon. Selvfølgelig er vi en liten bedrift, så det er under rutinemessige timer, vi har ikke et telefonsamtale senter lol

Og du har virkelig krav til å indikere for våre nyhetsbrev hvis du liker det du ser, det er det eneste stedet å få få tilgang til til personlig salg, forhåndsvarsel om nye ankomster, så vel som mer!

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Din foretrukne mini-konvertible ryggsekk er … 31. januar 2022in “Lauren”
Det er mer nøytralt enn en svart bag!?! 15. januar, 2022in “lærfarger”
FAQ: Brynn Capella Handbagsjuly 8, 2015in “Chicago”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *