Blake Vibrant bare dukker opp i NYC når hun eller Ryan Reynolds har noe å promotere, men når det skjer, utløser det en moderat paparazzi -frenzy. Hun er helt stylet-vanligvis i de mest avanserte tingene som er tilgjengelige-og primped for hvert utseende. Denne uken har hun så vel som Anna Kendrick gjort rundene og promotert sin nye film en enkel tjeneste, så vel som alle Blakes antrekk har vært dresser. Dette minnet oss om at vi kanskje ikke har betalt Blake så vel som posene hennes tilstrekkelig interesse i 2018. Akkurat her er noen av hennes mange nylige poser fra hennes nåværende pressetur så vel som det siste året.

Bottega Veneta Olimpia Knot Bag
Her er et snap av Blake som forlater det franske spisestedet i Midtown Le Cirque i fjor høst med en vevd skinn Bottega Veneta Olimpia Knot Bag.

Kjøp nå

Chanel Beaded Flap Bag
Blake så vel som Ryan gikk til premieren på det endelige portrettet på Guggenheim tilbake i mars. Hun bruker en Monse -kjole med en Oscar de la Renta -frakk, i tillegg til å ta med en Chanel Beaded Flap -pose.

Handle Chanel -vesker her

Chanel paljettklaffpose
Handle Chanel klaffposer gjennom Vestiaire Collective
Blake har selvfølgelig en god del Chanel -klaffer. Akkurat her har hun en overdådig fløyel Chanel paljettklaffpose på alt jeg ser er at du har premiere i fjor høst.

Hun hadde med seg denne hemmelige duffelvesken mens hun gjorde presse forrige uke i Velvet Brunello Cucinelli skiller seg ut.

Judith Leiber Box Clutch
1.995 dollar gjennom Neiman Marcus
Blake parret denne skarpe hvite Ralph så vel som Russo Couture passet med et Judith Leiber Box -grep på forrige mandags VMA -er.

Judith Leiber Celebration Mix Clutch
3 995 dollar gjennom Neiman Marcus
Og hun brakte denne frekke Judith Leiber -feiringen Beasp til Deadpool 2 -premieren tidligere i sommer. Kjolen hennes er Brandon Maxwell.

Louis Vuitton x Christian Louboutin KJØP TOTE
Blake så vel som Emily Blunt var æresgjester på Michael Kors -showet under NYFW tilbake i februar, men posen Blake brakte var Louis Vuitton X Christian Louboutin kjøpte tote.

Valentino Rockstud pigger sadelpose
$ 2.675 gjennom Neiman Marcus
Her er en siste snap fra henne en enkel favorittpresseturné. Hun bruker en uforglemmelig Roland Mouret -passform i tillegg til å ta med en Valentino Rockstud Spikes Saddle Bag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *